HIRDETÉS
Nemzetisport.hu nyomtatott 2008.04.03 09:51 Frissítve: 2010.11.26 00:07

Édes volt az ébredés Deivid rémálmából, a döntő a Fener célja

Isztambul sárga-kék fele őrjöngve ünnepel, a londoni kékek meg csalódottan térhetnek haza: a Fener 0–1-ről fordítva győzött a helyzeteit pocsékul kihasználó Chelsea ellen. Grant szerint jobban játszottak, és győzelmet érdemeltek volna, de a törökök erre joggal mondhatják: tessék csak a táblára nézni!

Gólszerzők egymás között: Deivid (jobbra) csodagóllal javította hibáját, miután Kazim egyenlített
Fotó: Reuters/Fatih Saribas
Gólszerzők egymás között: Deivid (jobbra) csodagóllal javította hibáját, miután Kazim egyenlített
„Nem is tudom, mit mondhatnék. Ez a futball. Megérdemeltük volna a győzelmet, de elbuktunk. Szünetben már három vagy négy góllal kellett volna vezetnünk, ehhez képest kikaptunk” – kesergett az izraeli mester a mérkőzés utáni sajtótájékoztatón.

„Az Olympiakosz ellen rosszul játszottunk, és 0–0 lett. Most jól, erre kikaptunk. Uraltuk a középpályát végig. A félidőben mondtam a játékosaimnak, hogy koncentráljanak jobban a kapu előtt, de kihagyott a figyelmünk, és megbüntettek minket. A második gól ráadásul a semmiből jött” – folytatta.

A másik oldalt persze nem igazán érdeklik Grant sirámai, hisz a Fenerbahce remek küzdőszellemről tanúságot téve fordítani tudott fantasztikus hangulatú arénájában.

A győzelem leginkább Deividnek lehet édes: a brazil játékos előbb öngóllal juttatta vezetéshez a Chelsea-t, majd betalált ugyanabba a kapuba: mivel ezt már a fordulás után tette, elképesztő bombagólja el is döntötte a meccset.

„Nagyon örülünk az eredménynek, főleg, hogy az első félidőben nem is játszottunk jól. Mintha nem is figyeltünk volna oda a mérkőzésre. A második játékrészben kőkeményen harcoltunk, megküzdöttünk minden labdáért, és fordítottunk.” – nyilatkozta Zico, a hazaiak mestere.

„Nagyon fontos volt a hazai győzelem, de ezt már a meccs előtt is mondtam. Igaz, a Stamford Bridge-re kell mennünk, de a három lehetséges végkimenetelből kettő már a mi továbbjutásunkat jelentené. A célunk a döntő. Lépésről lépésre haladunk, de ott akarunk lenni Moszkvában” – fejezte be nyilatkozatát az önbizalomhiányban nem szenvedő brazil edző.

EMLÉKEZTETŐ

Olvassa el a mérkőzésről szóló tudósításunkat: FENERBAHCE–CHELSEA 2–1
2019.02.14 23:28:02

Bajnokok Ligája VINCZE ANDRÁS

ALAPVONAL. Uraim, miféle világ az, ahol már „tűhegynyi” les miatt a fél szabálykönyvet az egyszeri meccsnéző orra alá kell tolni?!

2019.02.13 20:46:11

Bajnokok Ligája nemzetisport.hu

Eljött a címvédő ideje: a madridiak kegyetlenül kihasználták lehetőségeiket az Ajax ellen.

2019.02.13 17:37:45

Bajnokok Ligája nemzetisport.hu

A német együttesnek 2010 februárja óta nem volt olyan rossz sorozata, mint most.

2019.02.12 20:38:49

Bajnokok Ligája nemzetisport.hu

A franciák Neymar és Cavani nélkül is feladták a leckét a Unitednak és 2–0-s előnyre tettek szert.

2019.02.12 19:22:54

Bajnokok Ligája nemzetisport.hu

Az olasz csapat a hajrában kétgólos előnybe került, ám a Porto szinte azonnal szépített.