Nemzetisport.hu online 2005.08.02 22:08 Frissítve: 2010.10.28 02:39

Sándor Tamás: Továbbjutunk!

A DVSC-AVE Ásványvíz 31 esztendős csapatkapitánya harcra kész. Sándor Tamás vezényletével a Bajnokok Ligája csoportküzdelmeinek kapujába érhet a Loki, ha a magyar aranyérmes ma továbbjut a selejtező második körének odavágóján 3-0-ra legyőzött horvát Hajduk Splittel szemben. A visszavágó előtt beszélgettünk a Loki csapatkapitányával, aki nagyon nehéz, ugyanakkor sikeres meccsre számít, és akivel néhány fontosabb témakör felvetésével készítettünk interjú.

Sándor Tamás a pályán igazi hadvezérhez méltón mozgatja a társakat, egy hete Debrecenben is remekül dirigált
Sándor Tamás a pályán igazi hadvezérhez méltón mozgatja a társakat, egy hete Debrecenben is remekül dirigált
A feljavult Niko Kranjcarról- Mi a véleménye a sztárnak kikiáltott Niko Kranjcarról? A Nagyerdőben nem villogott…
- Egy meccs alapján nem szabad ítéletet mondani senkiről sem. Tény viszont, hogy láthatóan rossz napot fogott ki. Ám hogy ennél lényegesen jobb teljesítményre is képes, azt csapattársaim, Igor Bogdanovics és Ronald Habi Debrecenbe ellátogató barátai is hangsúlyozták. Ennek alátámasztásául: a legutóbbi bajnokin például két gólt is szerzett.

- Ha már Ronald Habit említette! Az ő kiesésével egy "kéttüdejű", csupa szív játékost kell pótolniuk…
- Rendkívül sajnáljuk, hogy súlyos sérülést szenvedett, mert ő a mai Lokinak valóban az egyik meghatározó alakja. Kiváló, jó szellemű csapattárs. Az élet viszont megy tovább. Az edzőnk, Supka Attila dolga, hogy eldöntse, ki kerülhet Ronald helyére. A leginkább talán Dragan Vukmir esélyes erre a posztra, akivel ugyan korábbi sérülése miatt még nem játszottunk együtt, de érett, rutinos védő, akinek nem jelenthet gondot a beilleszkedés.

A kellemetlen sérülésről

- Többedmagával kihagyta a Zalaegerszeg elleni bajnoki nyitányt. Supka Attila edző azt nyilatkozta, a Split elleni diadal főszereplői kisebb sérülésekkel vívták meg a csatát. Önnek mi volt a problémája?
- A combomra kaptam egy erős rúgást, amit eléggé fájlaltam. Talán megpróbálkozhattam volna a játékkal, ám volt számomra egy intő jel. A szlovákiai felkészülési tornán ugyanis a másik lábam sérült meg hasonlóan, s pihenés helyett másnap újra pályára léptem, de utána sokáig nem tudtam edzeni.

A Manchester Unitedről
- Sokan kíváncsiak lennének arra, mi a véleménye a következő körben esedékes riválisról, a Manchester Unitedről.
- Egyelőre tartalékoljuk ezt a kérdést, de… A Hajduk Split elleni mérkőzés után viszont - reményeim szerint - visszatérhetünk rá.
2020.07.06 18:37:22

Bajnokok Ligája CSILLAG PÉTER

Puskásék egy londoni harmadosztályú klubbal vállaltak furcsa világításavató meccset.

2020.06.20 21:23:11

Bajnokok Ligája BODNÁR ZALÁN

ALAPVONAL. A kísérlet egyébként sem ördögtől való: a kézilabdában régóta bevált a final four, a vízilabdában előbb a final six, később a final eight. Utóbbi lehetne majd a futballban is. De azt sem bánnám, ha final sixteen lenne.

2020.05.17 16:46:31

Bajnokok Ligája L. PAP ISTVÁN

Tíz gól, 127 ezer néző, a sorozatban ötödik Real-siker – és a mi Öcsink idehaza elhallgatott négy találata.

2020.04.21 10:06:11

Bajnokok Ligája nemzetisport.hu

Akkor még ő sem gondolta volna, hogy az Inter-Real Madrid BEK-elődöntő lesz az utolsó, de aztán Solti Dezső felhívta Honti Györgyöt...

2020.04.14 23:13:29

Bajnokok Ligája THURY GÁBOR

NS-VÉLEMÉNY. Nem mehet minden veszendőbe.