HIRDETÉS
HIRDETÉS
Nemzetisport.hu online 2005.02.24 00:14 Frissítve: 2010.10.28 02:39

Érdemes volt nem feladni

A címvédő kezdte aktívabban az összecsapást, az első negyedórában háromszor is ígéretesen indult meg Toldo kapuja felé a portói csapat, ám az akciókat vagy az olaszok kapusa fülelte le, vagy a támadók (Bosingwa, majd McCarthy) lövése tévesztett célt.

HIRDETÉS
KATTINTSON A KÉPRE, ÉS NÉZZE MEG FOTÓGALÉRIÁNKAT!
KATTINTSON A KÉPRE, ÉS NÉZZE MEG FOTÓGALÉRIÁNKAT!
PORTO - INTERNAZIONALE 1–1 (0–1)

Porto, 45 000 nézô
V: Poll (angol).
G: Ricardo Costa (60.), ill. Martins (24.)

PORTO: Vítor Baía – Szeitaridisz, Pedro Emanuel, Ricardo Costa, Nuno Valente – Costinha, Raúl Meireles – Maniche, Bosingwa (Luis Fabiano, 28.), Quaresma (Hélder Postiga, 83.) – McCarthy
INTER: Toldo – J. Zanetti, Córdoba, Materazzi, Favalli – Verón (Emre B., 71.), C. Zanetti, Cambiasso, D. Sztankovics – Adriano (Vieri, 81.), Martins
Ahogyan kezdtek kiszabadulni a nyomás alól a vendégek, úgy került egyre inkább veszélybe a Porto kapuja, és nem sokkal azt követően, hogy Materazzi fejesét mint az első (kihagyott) Inter-lehetőséget fel lehetett jegyezni, máris megszerezte a vezetést a milánói alakulat. A találatot Sztankovics és Martins hozta össze, előbbi a bal szélen meglódult, lerázta Szeitaridiszt, majd pontosan a középen érkező csatárhoz passzolt, akinek csak a kapuba kellett továbbítania.

A Porto azonnal válaszolhatott volna egy távoli Maniche-löketbőll, azonban Toldo résen volt, majd a szünetig a megsérült Bosingwa helyére beálló Luis Fabiano neve mellé kerülhetett két strigula a kihasználatlanul maradt lehetőségek rovatában.

Az NSO ajánlja:

Képgalériánk a nyolcaddöntő első játéknapjáról:


A 2004&

BL-nyerőcsapat – Állítsd össze és vezesd sikerre saját sztárcsapataidat!

A fordulást követően a hazaiak rátettek még egy lapáttal, az Inter szinte ki sem tudott jönni a saját térfeléről. A kék-fehér próbálkozások egészen a 60. percig eredménytelenek maradtak, ám akkor Ricardo Costa szemfüles módon egyenlített. Történt, hogy Nuno Valente beadását követően Costinha Toldóba lőtte a labdát, amely kipattant az olasz hálóőrről, és az éppen ott ólálkodó Costának csak a gólvonalon túlra kellett tessékelnie azt. A hátralévő bő félórában a hazaiak mindent megtettek a győzelem kiharcolásáért, de nem jártak sikerrel, miként a kontrázó milánóiak sem.
HIRDETÉS
HIRDETÉS
2018.11.08 23:00:35

Bajnokok Ligája THURY GÁBOR

NS-VÉLEMÉNY. A világ most újból videobíróért kiált.

2018.11.08 11:56:51

Bajnokok Ligája nemzetisport.hu

A Juve-szurkolók hergelése kapcsán összegyűjtöttük emlékezetes ünnepléseit és balhéit.

2018.11.07 20:50:28

Bajnokok Ligája nemzetisport.hu

A címvédő leiskolázta Csehországban a Plzent, a CSZKA Moszkvát legyőző AS Romával együtt 9 pontos.

2018.11.07 20:42:31

Bajnokok Ligája nemzetisport.hu

Úgy nézett ki, csak az a kérdés, mennyire nyeri a rangadót a Juventus, ám a hajrá elképesztő fordulatot hozott.

HIRDETÉS
HIRDETÉS