Gyulai Memorial: sztárparádé Fehérváron, további három évig

MTI MTIMTI MTI
Vágólapra másolva!
2016.07.16. 21:22
A következő három évben is Székesfehérváron rendezik meg a Gyulai István Memorial-Atlétikai Magyar Nagydíjat, amelyet az idén hatodik alkalommal rendeztek meg.

Az esemény szombati sajtótájékoztatóján Cser-Palkovics András, Székesfehérvár polgármestere számolt be arról, hogy az idén lejáró hároméves szerződést meghosszabbították. Kiemelte, a verseny évről évre erősebb mezőnyt vonultat fel, és az idén először kétnapos lesz.Cser-Palkovics András, Székesfehérvár polgármestere számolt be arról, hogy az idén lejáró hároméves szerződést meghosszabbították. Kiemelte, a verseny évről évre erősebb mezőnyt vonultat fel, és az idén először kétnapos lesz.

Az idei Gyulai Memorial a női kalapácsvetéssel és a női 5000 méteres futással kezdődik vasárnap. A programban 19 nemzetközi versenyszám szerepel, ennyit korábban még nem rendeztek – mondta Gyulai Márton versenyigazgató. Hétfőn az amatőröknek rendezett verseny és a nemzeti számok után 16.45 órakor lesz az ünnepélyes megnyitó.

Deutsch Péter, a szervezőbizottság elnöke arról beszélt: a Gyulai Memorial 2015-ben a világ 15. legrangosabb egynapos versenyévé vált, csak a Gyémánt Liga-viadalok előzték meg. Spiriev Attila sportigazgató úgy fogalmazott, egyre több sztáratléta célversenye között szerepel a Gyulai Memorial.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik