Atlétika: kóstolja meg Usain Bolt hamburgereit!

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.08.24. 10:56
Kóstolt már jamaicai ételeket? Usain Bolt, az atlétika történetének talán legnagyobb alakja az idei londoni vb után visszavonult, és ennek megfelelően a jövőjét tervezi, amelyben nagy szerepet kapnak a hamburgerek (is).
Nem arról van szó, hogy a nyolcszoros olimpiai bajnok Usain Bolt hirtelen beáll a pult mögé hamburgert sütni, a jamaicai exsprinter üzlettársként szállt be a 2011 óta létező Tracks & Records nevű étteremláncba. A tulajdonosi kör 14 üzletet szeretne nyitni az Egyesült Királyságban a következő öt évben. Bolt nem most adta a nevét a projekthez, már régen együtt dolgozik a vállalattal, de ezután alighanem több ideje lesz ezzel foglalkozni.A kínálatot áthatja a jamaicai konyha ízvilága. Lehet enni jamaicai fűszerezésű sertéssülteket és hamburgereket, ráklevest, serpenyőben sült csirkét, és így tovább. A sportbible.com megjegyzi, hogy Bolt nagy lehetőséget hagy ki, mert nincs tripla dupla nevű hamburger, ami magától értetődő lenne. Bolt ugyanis a 100 és a 200 méter olimpiai bajnoki címét is sorozatban háromszor nyerte meg – 2008-ban, 2012-ben és 2016-ban.

Stew Peas and white rice is definitely a #YaadStyle favourite at #UBTR.

36 Likes, 2 Comments - Usain Bolt's Tracks & Records (@ubtandr) on Instagram: "Stew Peas and white rice is definitely a #YaadStyle favourite at #UBTR. "


 

 


 

 

Have a lunch date? Stop by for a Thursday table for two!

85 Likes, 1 Comments - Usain Bolt's Tracks & Records (@ubtandr) on Instagram: "Have a lunch date? Stop by for a Thursday table for two!"


 

 

További képek itt!

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik