Atlétika: Halász Bence vajon meddig tudja tartani Baji Balázs tempóját?

V. SZ.V. SZ.
Vágólapra másolva!
2021.04.09. 08:55
Mennyire gyors egy kalapácsvető? Halász Bence és Baji Balázs pontot tehet a kérdés végére.

„Ne tűnjön nagyképűségnek, de harminc méterig bármelyik vágtázóval tartani tudom a lépést” – ezt Halász Bence vb-bronzérmes kalapácsvető mondta márciusban, de 2020 decemberében, lapunknak adott interjújában is célzott rá. Megemlítette, hogy 11.2 másodpercet fut 100 méteren. „Ne tűnjön nagyképűségnek, de harminc méterig bármelyik vágtázóval tartani tudom a lépést” – ezt Halász Bence vb-bronzérmes kalapácsvető mondta márciusban, de 2020 decemberében, lapunknak adott interjújában is célzott rá. Megemlítette, hogy 11.2 másodpercet fut 100 méteren.

Mennyire gyors egy kalapácsvető? Halász Bence és Baji Balázs pontot tehet a kérdés végére! (Fotó: Szendi Péter/Vas Nép – Török Attila)
Mennyire gyors egy kalapácsvető? Halász Bence és Baji Balázs pontot tehet a kérdés végére! (Fotó: Szendi Péter/Vas Nép – Török Attila)

Világbajnoki bronzérmes gátfutónk, Baji Balázs nem hagyta annyiban, és egy mosolygós hangulatjellel kiegészítve azt válaszolta, erre azért kíváncsi lenne. Halász viszontválaszában vállalta a kihívást.

A Magyar Atlétikai Szövetség szavazásra bocsátotta a kérdést, amelyre mintegy 1200 válasz érkezett, és 69 százalék Baji győzelmére voksolt. Úgy tudjuk, amint lehetőség nyílik rá, a MASZ valóban szeretné megrendezni az összecsapást, amit most már szerintünk is mindenképp össze kell hozni!   

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik