Ajánló: sör, körömtépés és homloktetkó

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.12.17. 17:26
Vágó Boglárka az ultrafutó-válogatott kerettagja, több 24 órás verseny teljesítője, aki hat sört tud meginni „húzóra” negyven perc alatt. Páratlanul önironikus humora és szerénysége révén az ultrafutók egyik legszerethetőbb képviselője.

A Csupasport interjúja.

„A közhiedelemmel ellentétben nem szoktam sörrel frissíteni, csak verseny után szoktam bontani örömömben, bánatomban, bár sajnos már nem bírom úgy, mint megboldogult ifjúkoromban, szóval az említett negyven perc alatt hat sört redukáljuk 5 és félre. Szerintem a természet egyik legnagyobb kicseszése, hogy nem páros szerv a májunk” – mondta Vágó Boglárka a Csupasportnak.A Csupasport interjúja.

„A közhiedelemmel ellentétben nem szoktam sörrel frissíteni, csak verseny után szoktam bontani örömömben, bánatomban, bár sajnos már nem bírom úgy, mint megboldogult ifjúkoromban, szóval az említett negyven perc alatt hat sört redukáljuk 5 és félre. Szerintem a természet egyik legnagyobb kicseszése, hogy nem páros szerv a májunk” – mondta Vágó Boglárka a Csupasportnak.

Egyébként hasonló stílusú az egész vele készült interjú, álljon itt még egy gyöngyszem: „Nem szeretek síkon futni, a Szigeten meg fél kör után legszívesebben eret vágnék vajazókéssel.”

És bónuszként összegyűjtöttünk öt érvet amellett, hogy miért is lehet jó magányosan futni.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik