MTI 2010.06.30 08:37 Frissítve: 2013.04.14 02:18

Wimbledon: szurkol a Babos-tábor, Fucsovicsot mindig is ez a verseny izgatta

 Saját tábora szurkol a harmadik helyen kiemelt Babos Tímeának, aki kedden Wimbledonban bejutott a juniorverseny nyolcaddöntőjébe. A másik magyar, Fucsovics Márton tervei között különleges helyet foglal el az angliai verseny.

„Az utóbbi időben három-négy hónapot London mellett töltöttem a Gosling teniszakadémián, amely fél órára van innen – nyilatkozta Babos kedden az MTI-nek. – Eddigi sikereim nyomán már cikkek is jelentek meg rólam az itteni lapokban, így az angolok tudják, kiről van szó, de a többi növendék, az edzők és más szakemberek is kijönnek nekem szurkolni, ami nagyon jó érzés.”

A 16 éves Babos ugyanakkor keserűen fogadta, hogy szerdán éppen párospartnerével, az amerikai Sloane Stephensszel kell megküzdenie az egyes nyolcaddöntőjében.

„Ez borzasztó. Annyiféle párosítás lehetséges, hogy pont mi miért fogtunk ki ilyet…”

Amúgy párosban sem lesz könnyű dolga a magyar tininek, ugyanis Stephensszel – akivel nemrég megnyerték a Roland Garrost – a Lucy Brown, Laura Robson hazai duó lesz az ellenfelük, ugyancsak szerdán.

A másik, egyelőre menetelő fiatal magyar, Fucsovics Márton tervei között különleges helyet foglal el a wimbledoni teniszbajnokság, amelynek juniorversenyében kedden egyesben és párosban is bejutott a nyolcaddöntőbe.

„Mindig is az itteni tornagyőzelem izgatott, Párizs vagy Melbourne közel sem annyira – nyilatkozta a távirati irodának a nyíregyházi, de három éve Stuttgartban edző játékos. – Feküdt nekem az inkább salakot kedvelő olasz játéka, valóban könnyű meccs volt. Bár szerdán alakulnának így a dolgok a brit James Marasek ellen! Ő nemrég nyert itt egy korosztályos előtornát, azt hiszem, ez alaposan feldobta és motiválja.”

2019.12.15 11:49:36

Angol labdarúgás H. D.

A belga középpályás két gólt szerzett, és egy gólpasszt is kiosztott Sterlingnek.

2019.12.13 18:03:12

Angol labdarúgás H. D.

A Watford becsülettel küzdött, de kihagyta a helyzeteit, így Jürgen Klopp csapata nyert.

2019.12.07 18:11:31

Angol labdarúgás M. G.

Guardiola csapatát szétkontrázta a United az első 30 percben, a címvédő csak szépíteni tudott.

2019.12.04 20:55:42

Angol labdarúgás M. G.

Jürgen Klopp a kispadra tette Szalahot és Firminót, a listavezető így is lelépte városi riválisát.

2019.12.04 12:57:18

Angol labdarúgás B. L.

A portugál a Tottenham trénereként tért vissza az MU otthonába, de csapata nem bírt Rashforddal.