West Ham United: megbüntetik Benni McCarthyt, ha nem fogy le

Vágólapra másolva!
2010.08.13. 17:06
Pénzbüntetést kaphat Benni McCarthy, az angol West Ham United labdarúgócsapatának dél-afrikai támadója, ha nem ad le hetente egy kilót a testsúlyából.

David Sullivan, a klub tulajdonosa pénteken úgy nyilatkozott: elfogyott a türelmük, a hosszabb ideje súlyproblémákkal küzdő 32 esztendős csatárnak kemény fogyókúrás programot írtak elő.

„Ha nem veszít a súlyából, megbüntetjük, de természetesen nem várunk csodát – mondta Sullivan a Daily Telegraphnak. – A cél, hogy hetente egy kilóval mutasson kevesebbet a mérleg, összességében nagyjából öt-hat kilót kell leadnia."

A tulajdonos szerint McCarthy táplálkozásával lehetnek problémák, mást ugyanis nem tudnak feltételezni, mert a futballista megfelelően elvégzi az edzésmunkát.

„Úgy gondoljuk, hogy nem tartja be a szerződésében foglaltakat – tette hozzá Sullivan. – Nem akarjuk éheztetni, ugyanakkor jó lenne, ha kevesebb fagylaltot, süteményt és bort fogyasztana."

A dél-afrikai válogatottból a hazai világbajnokság előtt éppen a túlsúlya miatt kikerülő támadó januárban érkezett a londoni együtteshez, de csak öt mérkőzésen lépett pályára, s valószínűleg az Aston Villa elleni idei első bajnoki találkozón sem kap lehetőséget szombaton.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik