West Ham: Bilic csak akkor kap új szerződést, ha...

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.03.25. 14:37
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő West Ham menedzsere, Slaven Bilic új szerződést kaphat januárban, de csak azután, hogy bebizonyította, nem csak egy jó szezonja volt edzőként.

„Majd januárban ajánlunk fel új szerződést Slaven Bilicnek – mondta a West Ham társelnöke, David Sullivan a Mirrornak. – Látni akarom azt, hogy nem csak egy jó idénye van. Úgy gondolom, hogy nem, de jövő január előtt nem ülünk tárgyalóasztalhoz.”


„Bilic olyan edző, akit a munka érdekel, nem pedig a pénz. Rengeteg ajánlata volt, mégis Horvátországban maradt öt évig, ahol mindössze kétezer fontot keresett. Jobban foglalkoztatja az, hogy a legjobb játékosokat megszerezze a klubnak, mint hogy rengeteg pénzt keressen.”

„Bilic kinevezésével kockázatot vállaltunk, egy álmot kergettünk – egészítette ki gondolatait Sullivan a The Daily Expressnek. – Olyan embert neveztünk ki a csapat menedzserének, aki tapasztalatlannak számított Angliában. A szakértők szerint óriási kockázatot vállaltunk vele, de ő már számtalanszor bizonyította a szezon során, hogy jó döntést hoztunk.

Bilic 2015 júniusában vette át Sam Allardyce helyét a West Ham menedzseri pozíciójában. A „kalapácsosok” jelenleg az ötödik pozíciót foglalják el a Premier League-ben, mindössze egy ponttal lemaradva, a Bajnokok Ligája-selejtezőt érő negyedik helyen álló Manchester Citytől.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik