Videó: Szeretnék köszönetet mondani mindnyájatoknak – Ibrahimovic

Vágólapra másolva!
2018.05.02. 16:10
Zlatan Ibrahimovic március végén a Los Angeles Galaxyhez igazolt a Manchester Unitedtől, ám hogy nem feledkezett el korábbi klubjáról, azt videoüzenettel tette egyértelművé.

„Szevasztok, srácok! Remélem, jól vagytok, azt látom, hogy jól szerepeltek. Bejutottatok az FA-kupa döntőjébe, ami még úgy is örömmel tölt el, hogy már nem vagyok veletek. Itt minden rendben, élvezem a folyamatos napsütést.” „Szevasztok, srácok! Remélem, jól vagytok, azt látom, hogy jól szerepeltek. Bejutottatok az FA-kupa döntőjébe, ami még úgy is örömmel tölt el, hogy már nem vagyok veletek. Itt minden rendben, élvezem a folyamatos napsütést.”

„A szurkolóknak azt üzenem, hogy hiányoztok, hiányzik az Old Trafford és az összes vörös mez. Nagyszerű emlékeket őrzök tőletek. Szeretnék köszönetet mondani mindnyájatoknak a támogatásért, adrenalinért és energiáért, amit adtatok nekem. A csapattársaimnak is köszönök mindent, fantasztikusak voltatok, megkönnyítettétek a dolgom. José Mourinho, te is hiányzol! Tisztában vagy azzal, hogy mit kell tenned a győzelemért, emögött nincs semmiféle titok. Remélem, hogy a döntőt is ti nyeritek!”

A 36 esztendős svéd azt is elárulta, hogy David de Geára szavazott az MU Év játékosa-díj esetében.

„Még ha nem is egy kapusnak kellene megnyernie az Év játékosa-díjat, neki fantasztikus éve volt, akárcsak az elmúlt esztendőkben.”

Ibrahimovic 2016 nyarán érkezett a Manchester Unitedhez a Paris Saint-Germaintől, másfél idény alatt 53 mérkőzésen 29 gólt szerzett és 10 assziszttal szolgálta a csapatot, illetve angol Ligakupa- és Európa-liga-győzelemhez segítette a gárdát.




Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik