Videó: nem érdekli, hogy kerekesszékes – az MU ad neki erőt

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.02.12. 10:18
A 11 éves Samuel a Manchester United edzőközpontjában találkozott a csapat játékosaival, sőt, David De Geától egy pár kesztyűt is kapott ajándékba. Samuel többek között azt is elmondta, José Mourinho tanítványai inspirálják. Még Mario Balotelli is megosztotta a videót a hivatalos Instagram-oldalán.

„De Gea odaadta a kesztyűjét, ami mindennél, amit eddig kaptam, jobb volt – mesélte a kisfiú, aki kapus, és töretlen a lelkesedése a futball iránt.„De Gea odaadta a kesztyűjét, ami mindennél, amit eddig kaptam, jobb volt – mesélte a kisfiú, aki kapus, és töretlen a lelkesedése a futball iránt.

Elmondták neki, hogy ez egy olyan pár kesztyű, amiben a spanyol kapus védett is egy mérkőzésen. A srác hüledezve válaszolt. „Óóóó, tényleg?”

„Találkoztam Zlatan Ibrahimoviccsal és Pogbával. Fantasztikus volt.”

„Hogy vagy, nagyfiú? Minden rendben?” – kérdezte őt a francia játékos.

„Boldog vagy? Látod a nagy embert (közben mutat a svéd támadóra)?”

„Ki a nagyobb, én vagy Pogba?" – szólalt meg szokásos humorával a 35 éves csatár.

A válasz természetesen nagyon diplomatikus volt. „Nem tudom” – mondta a fiú.

„United-szurkolónak lenni nagyon, nagyon nagyszerű érzés.” A kisfiú elmondja, hogy a játékosok általi inspiráció az, ami erőt ad neki és mindig azt mondja magának, hogy soha ne adja fel.

„Nem érdekel, hogy kerekesszékem van, nem adom fel.”

A videót Mario Balotelli is megosztotta a hivatalos Instagram-oldalán, és ezt írta hozzá: „Mindannyian tudjátok, hogy nem vagyok United-szurkoló, sőt City-fan vagyok egy életen át. De ez a videó sokkal több a futballnál. Hatalmunk van, azt pedig az ilyenekre kell használnunk!”

You all know I'm not a Utd fan.. but a city fan for life BUT: This video goes more far than just football and is AMAZING .. we have power and we need to use it for these reasons. THESE REASONS. Good morning.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik