Videó: meghatódott a menedzser, amikor megkapta a szurkolók pénzét

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.01.10. 16:42
Jim Bentley-t, az angol negyedosztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő Morecambe FC menedzserét az angol Labdarúgó-szövetség (FA) nemrég ezer fontra (körülbelül 340 ezer forintra) büntette meg. A szurkolók ezután összefogtak, és az utolsó fontig kifizették az összeget. A 40 éves szakember meghatódott a gesztustól.

Bentley-t még a Cheltenham Town elleni bajnokin küldte a lelátóra a mérkőzést játékvezetője. A Morecambe menedzserét később két meccsre tiltotta el a szövetség, és ezer font megfizetésére kötelezte.

A szurkolók nagyon szorosan kötődnek a szakemberhez, így elhatározták, hogy összegyűjtik neki a pénzt. Az összeg hamar meg is lett, majd a január 7-i, Notts County elleni (4–1-re megnyert) bajnoki találkozó után át is adták neki.

Bentley meghatódottan vette át a szurkolók által felajánlott ezer fontot.

„Tudjuk, hogy ezer font rengeteg pénz, amit sokan nem tudtak csak úgy a saját zsebükből kifizetni. Így a szurkolók nagyon nagylelkű gesztust tettek ma, mélyen a zsebükbe nyúltak, és úgy gondolták, kifizetik helyetted a büntetést. Ez azért van, mert itt mindenki törődik a klubbal, mindenki törődik veled, és mindenki kiáll mindenkiért” – adták át az összeget Bentley-nek.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik