Videó: Gerrard újabb gólt érő hibája, folytatódik a rémálom

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.07.31. 11:33
Steven Gerrard, a Liverpool csapatkapitánya próbál kimozdulni az elmúlt hónapok súlyos traumájából, de ez a Manchester City elleni felkészülési mérkőzésen nem igazán jött össze.

Gerrard korábban egy interjúban beszélt arról, hogy élete legnehezebb három hónapján van túl. Tavasszal a Chelsea ellen – az angol bajnoki cím szempontjából sorsdöntő mérkőzésen – csúszott el, góllal megajándékozva az ellenfél csatárát, majd a nyári világbajnokságon Uruguay ellen követett el sorsdöntő hibát, fejjel adott gólpasszt a győztes gólt szerző Luis Suáreznek.

A csütörtök hajnali, Manchester City elleni felkészülési mérkőzésen megint elcsúszott a középpályás: egy szélről érkező beadásnál próbált tisztázni, de elvétette, így (az egyébként duplázásig jutó) Sztevan Jovetics könnyedén megszerezhette a mérkőzés első találatát.hogy élete legnehezebb három hónapján van túl. Tavasszal a Chelsea ellen – az angol bajnoki cím szempontjából sorsdöntő mérkőzésen – csúszott el, góllal megajándékozva az ellenfél csatárát, majd a nyári világbajnokságon Uruguay ellen követett el sorsdöntő hibát, fejjel adott gólpasszt a győztes gólt szerző Luis Suáreznek.

A csütörtök hajnali, Manchester City elleni felkészülési mérkőzésen megint elcsúszott a középpályás: egy szélről érkező beadásnál próbált tisztázni, de elvétette, így (az egyébként duplázásig jutó) Sztevan Jovetics könnyedén megszerezhette a mérkőzés első találatát.

Gerrard Manchester City elleni teljesítménye, a gól 01:30-tól



A hiba azonban több szempontból sem bizonyult végzetesnek: a Liverpool tizenegyesekkel végül nyerni tudott az egyébként tét nélküli összecsapáson.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik