Videó: Fabregas hihetetlen módon akart előnyt szerezni

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.11.13. 13:34
Mint ismert, a Chelsea a hétvégén saját pályáján nem bírt az Evertonnal és a liverpooli klub kapuját védő Jordan Pickforddal, így gól nélküli döntetlenre végeztek a csapatok. A londoni „kékek” természetesen mindent megtettek, hogy betaláljanak – Cesc Fabregas a kelleténél talán egy kicsivel többet is.

Előkerült egy felvétel, amelyen a Chelsea spanyol játékosa látható egy szabadrúgás előtt. A játékvezető a földre fújja a szabadrúgás helyét jelölő habot, majd továbbáll – Fabregas ekkor megfogta a hab egy részét, előrébb tette, majd a labdát is az „új” hab mögé helyezte.

Mint később kiderült, ezúttal ez sem segített a londoniakon – a meccs állása 0–0 maradt. A Chelsea jelenleg a harmadik a Premier League tabelláján. Fabregas ekkor megfogta a hab egy részét, előrébb tette, majd a labdát is az „új” hab mögé helyezte.

Mint később kiderült, ezúttal ez sem segített a londoniakon – a meccs állása 0–0 maradt. A Chelsea jelenleg a harmadik a Premier League tabelláján.

North Bank Nadim on Twitter

Referee sprays grass. Fabregas PICKS UP SPRAY and places it further forward to gain a yard at a free kick. Have you ever seen a more petty form of cheating? Desperate, cynical club. @ChelseaFC @premierleague @SkySports https://t.co/AV9nQyl0yT


ANGOL PREMIER LEAGUE
12. FORDULÓ
Chelsea–Everton 0–0

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik