Videó: A. Sánchez dühöngött, Wenger magyarázkodott

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.05.01. 14:53
Érdekes eset történt az angol labdarúgó-bajnokság (Premier League) 36. fordulójában rendezett Arsenal–Norwich City (1–0) mérkőzésen. Az „ágyúsok” menedzsere, Arsene Wenger a 84. percben lecserélte a csapat sztárját, Alexis Sánchezt, aki ezt dühösen vette tudomásul, és egyből az öltözőbe sétált.

„A munkám, hogy döntéseket hozzak és száz százalékosan boldoggá tegyem az embereket. Ez nagyon nehéz. Természetesen tudom, hogy Alexis Sánchez az elmúlt időszakban nagyon jó formában futballozik, és minden percet a pályán akar tölteni. De most az a fontos, hogy a csapat nyerjen, A győzelmet akartuk, szükségünk volt erre, és rendkívül nehéz volt” – mondta Arsene Wenger a mérkőzés után.„A munkám, hogy döntéseket hozzak és száz százalékosan boldoggá tegyem az embereket. Ez nagyon nehéz. Természetesen tudom, hogy Alexis Sánchez az elmúlt időszakban nagyon jó formában futballozik, és minden percet a pályán akar tölteni. De most az a fontos, hogy a csapat nyerjen, A győzelmet akartuk, szükségünk volt erre, és rendkívül nehéz volt” – mondta Arsene Wenger a mérkőzés után.

A Sky Sports szakkommentátora, a korábbi angol válogatott labdarúgó, Jamie Redknapp szerint ez a jelenet is azt támasztja alá, hogy a feszültség már tapintható a francia menedzser és néhány játékos között.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik