Tottenham: Redknapp nem lepődne meg, ha Modric távozna

Vágólapra másolva!
2012.08.05. 13:02
Harry Redknapp, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Tottenham korábbi menedzsere arra figyelmeztette a londoni klub rajongóit, hogy készüljenek fel Luka Modric távozására. Mint ismert, a horvát válogatott futballista iránt kitartóan érdeklődik a Real Madrid.

Modricot tavaly nyáron a Chelsea kívánta átigazolni, ám a Tottenham vezetői nem voltak hajlandóak elengedni a labdarúgót. A 26 éves középpályás ezután főszerepet játszott abban, hogy csapata a 4. helyen zárt a Premier League 2011–2012-es szezonjában.

Harry Redknapp, a „sarkantyúsok" korábbi menedzsere borúlátó Modric további Tottenham-pályafutását illetően: „Nem vagyok benne biztos, hogy Modric a Tottenhamben kezdi a következő szezont. A klub hajlandó lenne elengedni, ha megfelelő ajánlatot kap érte."

A 65 éves szakember elmondása szerint Daniel Levy, a Tottenham elnöke tavaly nyáron megígérte Modricnak, hogy idén nem gördít akadályt a távozása elé, ha a Real Madrid érdeklődik iránta.

Angliai sajtóértesülések szerint a Modricért kapott pénzből Hugo Llorist, az Olympique Lyon francia válogatott kapusát próbálná megszerezni a csapat új menedzsere, André Villas-Boas

 

Luc Lloris, a 25 esztendős futballista édesapja és egyben ügynöke elmondta: biztos benne, hogy felgyorsulna fia átigazolási ügye, ha Modric aláírna a Real Madridhoz.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik