Tottenham: „Nincs igazán nagy sztár a csapatban”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.02.04. 19:59
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Tottenham labdarúgója, Toby Alderweireld a klub szakvezetőjének, Mauricio Pochettinónak a módszereit dicséri, és úgy gondolja, a csapat remek teljesítményének kulcsa a csapategység.

„Pochettinónál csak olyan játékosok léphetnek pályára a mérkőzéseken, akik mindent beleadnak az edzéseken. Sokan távoztak a klubtól, aki nem teljesít az elvárt színvonalnak megfelelően, az nem a Tottenhambe való – mondta Alderweireld a Sun angol napilapnak. – Fizikailag százszázalékos állapotban vagyunk, megállás nélkül végig tudjuk futni a mérkőzéseket, és éppen ez az, ahogy játszani akarunk. Vannak tapasztalt, érett játékosaink és olyan fiataljaink is, akik bizonyítani akarnak.”

„A legfontosabb az, hogy nincs igazán nagy sztárja a csapatnak. A Tottenhamnek remek labdarúgói vannak, akik folyamatosan fejlődni szeretnének. Mindenki keményen dolgozik a másikért, ha valaki hibázik, akkor a társa megpróbál javítani, nagyon összetartó gárda vagyunk. Trófeát szeretnénk nyerni a szezonban, úgy gondolom, ez látszik a pályán nyújtott teljesítményünkön is. Magabiztosak vagyunk, de nem arrogánsak, hisszük, hogy bárkit legyőzhetünk.”

A Tottenham, amely jelenleg harmadik a Premier League-ben, öt ponttal lemaradva az éllovas Leicester City mögött, szombaton a Watford ellen lép pályára a bajnokság 25. fordulójában.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik