Tottenham: Nincs Facebookom és szerencsére az angolom is gyenge – Pochettino

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.10.26. 18:43
null
Pochettino nem tud arról, hogy esélyes lenne a Real Madrid kispadjára (Fotó: AFP)
A Tottenham edzője megmosolyogtató választ adott a kérdésre, hogy valóban a Real Madrid trénere lehet-e belőle. Mauricio Pochettino szerint szerencséje van, mert a hasonló pletykák nem jutnak el hozzá, így nem is fárasztják a hétköznapokban.

„Talán mert egy másik országban vagyok és az angolom nem is túl jó, nem igazán követem a sajtót, nem is találkoztam ezzel a hírrel” – reagált Mauricio Pochettino a kérdésre, hogy valóban ő lehet-e Julen Lopetegui utódja a Real Madrid kispadján.

Spanyol források napok óta arról cikkeznek, hogy ha a Real elveszti a hétvégi „el Clásicót”, akkor az lesz Lopetegui utolsó mérkőzése a madridi együttessel, a helyére pedig épp az argentin tréner a legesélyesebb.

„Nem használom a közösségi médiát, nincs Facebookom, Twitterem, Instagramom, semmi ilyesmi. Ettől látszom fiatalabbnak a tényleges koromnál” – tette hozzá a 46 éves menedzser.

„A futball már csak ilyen, pletykák mindig is voltak, mindig is lesznek. Ezen nem lehet változtatni, legfeljebb kikerülni a nagy részüket. Szóval nem, semmit sem hallottam arról, hogy a Real edzője lehetek, egészen addig, amíg le nem ültem ma ide. Két perc alatt magyarázták el, mire számítsak – s mint mindig, ma is meg tudtak lepni" – jelentette ki Mauricio Pochettino, aki korábban a Barcelonával kapcsolatos pletykákra is hasonlóan reagált.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik