Tottenham: Kane hallott az MU érdeklődéséről, tudja, mit akar

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.06.19. 15:07
Harry Kane, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Tottenham Hotspur fiatal csatára remek szezont tudhat maga mögött, aminek köszönhetően több nagy klub érdeklődését is felkeltette. Ennek ellenére a csatár a továbbiakban is Londonban maradna.

A 21 éves angol labdarúgó legkitartóbb kérőjének a Manchester United tűnik, a brit sportsajtóban megjelent hírek szerint azonban a „vörös ördögök” sem tettek érte ajánlatot. Ezt igazolja Kane nyilatkozata is, aki örül az érdeklődőknek, de jelenlegi csapatánál folytatná pályafutását.

„Hallottam az érdeklődőkről, de én is csak ennyit tudok – mondta Harry Kane. – Boldog vagyok, és a Tottenhamben képzelem el a jövőm. Mindenesetre hízelgő, hogy más csapatok is érdeklődnek irántam. Az embereknek meg kell érteniük, hogy a Tottenham nagy klub. Élvezem itt a játékot, és már várom a következő szezont a White Hart Lane-en.”

Az angol csatár jelenleg a korosztályos nemzeti csapattal a Csehországban zajló U21-es Európa-bajnokságon szerepel. Kane februárban további öt évvel hosszabbította meg a szerződését, így a megállapodása 2020 nyaráig érvényes a londoni klubbal.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik