Tottenham: az ittas vezetéssel vádolt Lloris elnézést kér mindenkitől

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.08.24. 19:58
Ahogy beszámoltunk róla, ittas vezetés miatt őrizetbe vették péntek hajnalban a Tottenham Hotspur kapusát, Hugo Llorist. A francia világbajnok az egész éjszakát a rendőrőrsön töltötte Londonban, délutánra meg is vádolták, majd estére elnézést kért a történtek miatt.

A helyi rendőrség hivatalos közleménye szerint a londoni rendőrök hajnal 2-kor igazoltatták Llorist egy benzinkúton, majd miután megszondáztatták, kiderült, hogy a francia kapus ittasan vezetett.

Ezt követően bevitték a rendőrségre, ahol ujjlenyomatot vettek tőle, lefotózták, és csak délelőtt 10 óra után engedték szabadon óvadék ellenében.

Délután aztán kiderült, a helyi rendőrség meg is vádolta a kapust ittas vezetéssel, s a francia válogatott csapatkapitányának ügyét szeptember 11-én tárgyalja a westminsteri bíróság.

„Szeretnék teljes szívemből elnézést kérni a családomtól, a klubomtól, a játékostársaimtól és a menedzserünktől. Alkoholos befolyásoltság alatt vezetni megengedhetetlen, minden felelősséget vállalok a tettemért. Nem ezt a példát szeretném mutatni másoknak”
– jelentette ki a kapus a klub honlapján este megjelent bocsánatkérő levelében.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik