Tottenham: idén már nem játszhat a gárda kulcsembere

MTI MTIMTI MTI
Vágólapra másolva!
2018.11.08. 16:06
Jobb térdének ínszalagsérülése miatt az év végéig biztosan nem léphet pályára Mousa Dembélé, a Tottenham Hotspur labdarúgócsapatának világbajnoki bronzérmes belga középpályása.

Az angol bajnokságban negyedik helyen álló londoni klub csütörtökön számolt be erről, miután a 31 éves játékos kihagyta a csapat kedd esti Bajnokok Ligája-csoportmérkőzését, amelyen a Tottenham 2–1-re legyőzte a vendég PSV Eindhovent. Dembélé múlt szombaton, a Wolverhampton otthonában 3–2-re megnyert bajnokiján sérült meg, s emiatt le is kellett cserélni még az első félidőben. A válogatott futballista a mostani idényben 13 alkalommal lépett pályára a Spursben, amelynél a szezon végén lejár a szerződése.

Visszatért viszont két középpályás, Victor Wanyama és Eric Dier, ők mindketten sérülésük után álltak újra edzésbe. Mauricio Pochettino vezetőedző ugyanakkor változatlanul nem számíthat két védőjére, Jan Vertonghenre és Danny Rose-ra, ők mindketten kihagyják a szombati PL-meccset, amelyen a Tottenham a Crystal Palace vendége lesz.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik