Tottenham: Gascoigne és a többiek – megvolt a főpróba az új stadionban

Vágólapra másolva!
2019.03.31. 14:35
A Tottenham és az Internazionale öregfiúkcsapata tartotta a főpróbát szombaton a Spurs új stadionjában. A találkozót 5–4-re az olasz csapat nyerte meg.

A találkozón több legendás játékos is pályára lépett, Jürgen Klinsmann például mindkét együttesben szerepelt. Paul Gascoigne, a korábbi klasszis angol válogatott játékos – aki az utóbbi években inkább az alkoholizmus és a szexuális zaklatás címszavak mellett került be a szigetországi sajtóba – 15 percet játszott.alkoholizmus és a szexuális zaklatás címszavak mellett került be a szigetországi sajtóba – 15 percet játszott.

Spurs: Thorstvedt, Carr, Bassong, Chimbonda, Tainio, Howells, Anderton, Nielsen, Van der Vaart, Keane (csk), Klinsmann. Cserék: Sullivan (k), Stalteri, Perry, Gascoigne, Berbatov, Ginola, Hazard, Stalteri, Falco, Freund, Nayim.
Inter:
Júlio César, Zanetti (csk), Galante, Blanc, Ferrari, Silvestre, Verón, Karagunisz, Carbone, Berti Suazo. Cserék: Castellazzi, Bianchi, Klinsmann, Hardzsa, Dabo, Ventola.
Gólok:

Spurs – Tainio 7, Keane 16, Nielsen 31, Berbatov 67;
Inter – Suazo 12, 29, Verón 37, Ventola 61, Hardzsa 89.
Nézőszám: 41 244

A Spurs a Crystal Palace elleni, jövő szerdai Premier League-mérkőzésen avatja fel hivatalosan az új, 62 ezer néző befogadására alkalmas létesítményt.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik