Tottenham: Gallas nem ért egyet Wenger kijelentésével

Vágólapra másolva!
2012.10.30. 13:33
William Gallas, az angol labdarúgó-bajnokságban szereplő Tottenham Hotspur védője a London24-nek adott nyilatkozatában elmondta, nem ért egyet Arsene Wenger azon kijelentésével, amely szerint a Premier League negyedik helye felér az FA-kupa vagy a Ligakupa megnyerésével.

Az Arsenal menedzsere a klub éves közgyűlésén elmondta, számára fontosabb odaérni a Bajnokok Ligája-indulást jelentő negyedik helyre, mint diadalmaskodni valamelyik honi kupasorozatban. Gallas – aki négy évet töltött az „ágyúsoknál" – azonban úgy véli, egy trófea begyűjtése mindennél többet ér.

„Tudom, hogy milyen érzés a magasba emelni egy trófeát. Fantasztikus pillanat, és nem adatik meg sokszor az ember pályafutásában – kezdte a 35 esztendős védő. – Számomra mindegy, hogy a második vagy a negyedik helyen végzek, ez ugyanaz. De ha megnyersz egy kupát és te vagy a bajnok, az teljesen más érzés. Egy pár hónapig azt gondolod, hogy a tiéd a legjobb csapat a legjobb játékosokkal, és ez nagyon boldoggá tesz."

„A labdarúgásban az az igazi, ha megnyersz egy trófeát. Ez a Tottenhammel már régóta nem történt meg, ám a szezon végén szeretnénk a magasba emelni egy serleget, bármelyik is legyen az" – fejtette ki a „sarkantyúsok" védője.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik