Tottenham: ezért hozta be Pochettino 6–0-nál Kane-t

Vágólapra másolva!
2019.01.05. 13:10
null
Harry Kane csak a hajrában lépett pályára, de rövid idő alatt is betalált (Fotó: AFP)
Mint ismert, pénteken a Tottenham idegenben 7–0-ra legyőzte negyedosztályú ellenfelét, a Tranmere Roverst az FA-kupában. Fennakadhattunk azon, hogy Mauricio Pochettino menedzser vajon miért hozta be a 74. percben, hatgólos előnynél talán legértékesebb játékosát, Harry Kane-t, a szakember azonban a találkozó utáni nyilatkozatában megindokolta döntését.

„A tisztelet miatt. Az emberek és az ellenfél tisztelete miatt. Nem sok esélyük lesz arra, hogy Harry Kane-t itt láthassák játszani, egy ilyen sorozatban, mint az FA-kupa. Különböző okok miatt döntöttem a csere és Kane pályára küldése mellett, de az egyik az, hogy fontos, hogy tiszteljük az embereket, akik így láthatták Harry Kane-t, aki angol futballikon. Nehéz vele ezen a szinten találkozni, fontos volt, hogy lássák őt játszani.”

Kane nyolc perccel becserélése után feltette az i-re a pontot a találkozó utolsó góljával.

Kaveh Solhekol on Twitter

Love the reason Mauricio Pochettino gave for bringing on Harry Kane when Spurs were winning 6-0 at Tranmere: "It was respect. Respect the people, respect the opponent. It's important to show respect to people here so they could see Harry Kane, who is an icon in English football

FA-KUPA
A 32 KÖZÉ JUTÁSÉRT

Tranmere Rovers (IV.)–Tottenham Hotspur 0–7 (Aurier 40., 55., F. Llorente 48., 71., 72., Szon Hung Min 57., Kane 82.)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik