Tottenham: Arsenal-ellenes záradék a sztár szerződésében

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.09.11. 12:50
null
Szong Hung Min nem viselhet pirosat – de akkor mi lesz a dél-koreai válogatottal? (Fotó: koogle.tv)
A 23 esztendős Szong Hung Min néhány hete viharos körülmények között szerződött az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Tottenham Hotspurhöz. A dél-koreai játékos azóta elárulta, a megállapodásban egy egészen furcsa záradék is szerepel.

Mint köztudott, hatalmas rivalizálás folyik Angliában a londoni együttesek között, a pálmát valószínűleg a Tottenham Hotspur és az Arsenal közti versengés viszi, utóbbi gárda szurkolói például külön ünneplik, ha kedvenceik a bajnokságban a Tottenham előtt végeznek.

A Spurs vezetősége nagyon is komolyan gondolja az „ágyúsok" elleni törekvéseket, és mint kiderült, a frissen szerződtetett dél-koreai sztárjával, Szong Hung Minnel kötött megállapodásában külön záradékot fogalmazott meg, amelynek témája a városi rivális.

Az ázsiai szélső egy koreai újságnak elmondta, új kenyéradója szerződésben tiltja meg, hogy Szong Hung Min a nyilvánosság előtt összeköthető legyen a piros színnel, mert az az Arsenalt jelképezné. Ennek értelmében Szongnak meg lett szabva, miszerint ne vegyen piros színű autót, illetve állítólag a ruházkodásban is tiltva van a rivális által megszabott színezet.

„A Spursnél azt mondták nekem, nem vehetek piros színű autót” – árulta el Szong.

Kíváncsian várjuk, a Tottenham mennyire veszi szigorúan a kontraktusban meghatározott záradékot, hiszen a dél-koreai válogatott hazai mezének fő színe pont a piros.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik