Televízió: újabb szolgáltatónál lehet látni angol futballt, de…

Vágólapra másolva!
2016.11.06. 18:09
November 1-jétől újabb szolgáltatónál lehet látni a televízióban angol labdarúgást (a Mindig Tv Extra csomagjába került be a Spíler Tv), de két másik sportcsatorna műsora már nem elérhető.

Augusztusban derült ki, hogy a Premier League mérkőzéseit egy újonnan induló csatornán lehet látni Magyarországon, ám kezdetben csak két szolgáltatóhoz került be a Spíler Tv. Később újabb lehetőségek nyíltak arra, hogy az angol futball szerelmesei láthassák a PL-t, most még egy opcióval bővült a kínálat.a Premier League mérkőzéseit egy újonnan induló csatornán lehet látni Magyarországon, ám kezdetben csak két szolgáltatóhoz került be a Spíler Tv. Később újabb lehetőségek nyíltak arra, hogy az angol futball szerelmesei láthassák a PL-t, most még egy opcióval bővült a kínálat.

November 1-jétől ugyanis a Mindig Tv Extra szolgáltatásába is bekerült a Spíler Tv, de ennek most nem biztos, hogy mindenki örül. Különösen az olasz futball rajongói szomorkodhatnak, ugyanis az alapcsomagból kikerült a Serie A-t műsorára tűző DIGI Sport 1, míg az Aktív+ csomagból a DIGI Sport 2, ráadásul annak helyére nem érkezett másik sportcsatorna.

Az Általános Szerződési Feltételek szerint emiatt 15 napon belül kötbér befizetése nélkül fel lehetett mondani a szolgáltatást, de minderre csak szeptemberben volt lehetőség, amikor az értesítők megérkeztek. Aki tehát most – amikor érvénybe lépett a változás – értesült a váltásról, már nem élhet ezzel a lehetősséggel.

A csere miatt a Mindig Tv Extra előfizetői lemaradnak továbbá többek között az Olasz Kupáról, a Király-kupáról, az Angol ligakupáról, a francia bajnokságról, vagy éppen a MotoGP-ről, ugyanakkor a Spíler Tv-n láthatják a tengerentúli jégkorongbajnokságot, az NHL-t is.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik