Sutton: a piteevő kapus hiánya okozott némi problémát

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.02.26. 19:13
Mindössze 15 perce tartott a Torquay United–Sutton United angol bajnoki labdarúgó-mérkőzés az ötödosztályban, amikor megsérült Ross Worner, a vendégek kapusa. Normális esetben ez nem probléma, hiszen a padon ott a csere. Csakhogy ez egy rendkívüli eset volt…

A Sutton United emlékezetesen menetelt az FA-kupában, egészen a nyolcaddöntőig jutott, ahol az Arsenal ejtette ki a csapatot. Rendkívüli egyéniségeket ismert meg a sportvilág nagy része, többek között a 45 éves tartalékkapust, Wayne Shawt. Ő nem sokkal később bejelentette, hogy elhagyja a klubot a piteevős jelenet következményei miatt.ahol az Arsenal ejtette ki a csapatot. Rendkívüli egyéniségeket ismert meg a sportvilág nagy része, többek között a 45 éves tartalékkapust, Wayne Shawt. Ő nem sokkal később bejelentette, hogy elhagyja a klubot a piteevős jelenet következményei miatt.

Így a Torquay elleni csatára csak egyetlen kapussal utazott a Sutton, és a 15. percben megtörtént a baj: Worner megsérült. A középpályás, Bedsente Gomis vállalta magára a feladatot, és egész jól teljesített: bár két gólt kapott, a Sutton 3–2-re nyert idegenben.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik