Sunderland: „Ne hasonlítsanak Di Canióhoz"

Vágólapra másolva!
2013.10.09. 11:10
Gustavo Poyet, az angol labdarúgó-bajnokság (Premier League) élvonalában maradásért harcoló Sunderland kedden kinevezett új menedzsere kijelentette: nem szeretné, ha elődjéhez, Paolo Di Canióhoz hasonlítanák.

Mint ismert, a szélsőséges politikai megnyilatkozásairól is elhíresült Di Caniót néhány hete, az ötödik forduló után bocsátották el.

„Paolo ideje kitelt a csapatnál – mondta a kedden aláíró Poyet. – Mindannyian különbözünk egymástól, engem sem hasonlíthatnak senkihez. Nem azt mondom, hogy jobb vagy rosszabb vagyok, egyszerűen különbözünk.”

Várhatóan korábbi brightoni segítői, Mauricio Taricco és Charlie Oatway alkotják majd Poyet stábját, de az uruguayi menedzser elmondta: erősen számít a csapatot a legutóbbi két fordulóban irányító Kevin Ball munkájára is.

Poyet a Swansea elleni, október 19-i bajnokin ül először a Sunderland kispadján. A csapat hét forduló után egy ponttal a tabella utolsó helyén áll, de az új menedzser állítja: amennyit eddig látott az együttestől, az alapján kiharcolhatónak tartja a bennmaradást.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik