Stoke: a Real a manchesteri klubokkal verseng Begovicért

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.10.20. 10:20
null
Asmir Begovicért a Stoke nagy összeget kaphat (Fotó: Reuters)
Angol sajtóhírek szerint igen élénk érdeklődés mutatkozik a Stoke City bosnyák válogatott kapusa, Asmir Begovic után, aki a Real Madrid mellett a két manchesteri nagy csapatnál, a Unitednél és a Citynél is képben van.

 

A 27 éves Begovic 2005 és 2010 között több klubnál megfordult, azóta viszont a Stoke City alkalmazásában áll. A 37-szeres bosnyák válogatott, vb-t megjáró kapus szerződése 2016-ig érvényes, értékét a transfermarkt.de 12.5 millió euróra teszi.

A Realnál Iker Casillas esetleges távozása miatt válhat ismét aktuálissá a kapuskérdés. Carlo Ancelotti egyelőre nem nyugodt, hiszen hiába tette le a voksát Casillas mellé, a kapus változatlanul nem képes olyan magabiztos, kiegyensúlyozott teljesítményre, mint a korábbi években. Nem véletlenül vetődött fel annak a lehetősége, hogy távozik. Mint arról szintén angol sajtóhírekre hivatkozva beszámolhattunk, a liverpooliak már kapcsolatba is léptek vele, valamint spanyol klubjával.

A Real által nyáron nagy reményekkel szerződtetett Keylor Navas edzésmunkájával még nem győzte meg Ancelottit arról, hogy már most érdemes lenne változtatnia a kapuban, sőt, az olasz szakvezető klasszis kapus igazolását erőlteti. Így kerülhetett képbe például David de Gea (MU), aki a spanyol válogatottban is éppen Casillas örökét készül átvenni.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik