Rutinos és angol - mégis az Arsenalban

Vágólapra másolva!
2010.01.16. 11:22
null
Campbell – aki felnőttmeccsen legutóbb a 2006-os BL-döntőn játszott az Arsenalban – a héten már szerepelt a tarcsiban (Fotó: Reuters)
Ismét az Arsenal játékosa az angol Sol Campbell. A klub tájékoztatása szerint a robusztus védő a szezon végéig szóló szerződést kötött a bajnoki címre hajtó londoni labdarúgócsapattal.

Egykori angol válogatott védővel erősödött az Arsenal. Arsene Wenger menedzser – „szakítva" eddigi átigazolási politikájával – rutinos játékost igazolt, ráadásul angolt.

A klub korábbi futballistája, Sol Campbell a szezon végéig szóló megállapodást írt alá az „ágyúsoknál".

A 35 esztendős, 73-szoros válogatott labdarúgónak szeptember óta nincs klubja, és azóta az Arsenalnál edz.

Bár a hírek szerint a Manchester United és a Newcastle is szerette volna szerződtetni a játékost, ő az Arsenal mellett döntött.

Campbell a héten már egy félidőt játszott a West Hamet Jay Emmanuel-Thomas három és Emmanuel Frimpong egy góljával 4–2-re legyőző tartalékcsapatban.

A hátvéd az ősi rivális Tottenhamtől érkezett 2001-ben az Arsenalba, ahol 2006-ig játszott, 135 bajnokin magára húzva az „ágyúsok" mezét. Legutóbb a Notts Countyban szerepelt, de szerződést bontott a nottinghami klubbal, így szabadon igazolhatóvá vált.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik