Rooneyból Mata lett? Teljes a képzavar a Man. United kezdőjében

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.07.30. 13:39
Kellemetlen bakival kezdődött a Manchester United magyar idő szerint szerda hajnalban rendezett, Internazionale elleni felkészülési mérkőzésének közvetítése az angol klub hivatalos tv-csatornáján.

Az MUTV-n az angolok a kezdő sípszót megelőzően felvillantott kezdőcsapatában a nevek és az arcok úgy össze voltak keverve, hogy azóta is próbálják kibogozni. A 11 futballistából csak Ashley Young és Danny Welbeck neve fölött szerepelt a hozzá illő kép – a kezdő egyébként pontosan volt megadva. Matából Rooney lett (és fordítva), Jonesból Evans (és fordítva), Valenciából Shaw, Smallingból Rafael, De Geából Lindegaard és így tovább... Ashley Young és Danny Welbeck neve fölött szerepelt a hozzá illő kép – a kezdő egyébként pontosan volt megadva. Matából Rooney lett (és fordítva), Jonesból Evans (és fordítva), Valenciából Shaw, Smallingból Rafael, De Geából Lindegaard és így tovább...

(Fotó: metro.co.uk)
(Fotó: metro.co.uk)

De nem ez volt a mérkőzésen az egyetlen zavaros jelenség: a washingtoni FedEx Field kijelzője a mérkőzés előtt megosztott pár hasznos információt a pályára lépő klubokról, de a Manchester United stadionját nem sikerült eltalálni.

Old Traddord (Fotó: metro.co.uk)
Old Traddord (Fotó: metro.co.uk)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik