Rooney: Úgy érzem, elnézést kell kérnem a szurkolóktól

Vágólapra másolva!
2010.11.26. 12:50
null
Rooney (elöl) sohasem szerződött volna a rivális Cityhez (Fotó: Action Images)
Címkék
Wayne Rooney, az angol labdarúgó-bajnokságban szereplő Manchester United csatára a klub hivatalos honlapjának nyilatkozva elmondta, úgy érzi, elnézést kell kérnie a szurkolóktól a szerződéshosszabbítása körüli hosszas huzavona miatt. Rooney azt is hozzátette, sohasem szerződött volna a városi rivális Cityhez, csak egy külföldi klub ajánlata jöhetett volna szóba.
Mint korábban beszámoltunk róla, Rooney szombaton, a Wigan ellen 2–0-ra megnyert bajnokin játszott először a Manchester Unitedben azóta, hogy aláírta új, 2015-ig szóló szerződését. A csatár felkészült rá, hogy kifütyüli az Old Trafford közönségének egy része, így meghatódott, amikor ovációval fogadták a pályára lépésekor.

PLATINA FOKOZATÚ SZPONZORÁCIÓ

A MU platina fokozatú szponzorációs szerződést kötött a számítástechnikai képkezelő eszközök gyártása területén világszerte piacvezető cégnek számító Epsonnal.

 

„Örülünk az Epsonnal kötött egyezségnek, amelytől olyan kommunikációs programokat várunk, amelyek segíthetik üzleti céljaink elérését. Az Epson egy olyan kiváló, globális márka, amely tökéletesen illeszkedik a már meglévő partnereinkhez” – nyilatkozta az új szponzori szerződéssel kapcsolatban David Gill vezérigazgató.

 

A szerződés anyagi részleteit nem hozta nyilvánosságra a klub.

A szerdai Rangers elleni BL-meccsen pedig megtörte augusztus óta tartó gólcsendjét, amikor tizenegyesből megszerezte a találkozó győztes gólját. Rooney a klub honlapjának elmondta, úgy érzi, bocsánatot kell kérnie a szurkolóktól a hosszas huzavona miatt.

„Bár többen azt mondták, nem szükséges, én mégis úgy érzem, elnézést kell kérnem a szurkolóktól. A hosszabbítással egyértelművé tettem a szándékomat, hogy elkötelezett vagyok a klub iránt. Itt szeretnék sikeres lenni” – nyilatkozta Rooney, aki a rivális Cityhez való átigazolásának a realitásáról is beszélt.

„Mindenki biztos volt benne, hogy a Cityhez megyek, de higgyenek nekem, ha távozok, csak külföldi csapat jöhetett volna szóba. Beláttam, hogy hibát követnék el az eligazolással, ezt több korábbi játékos példáján is látható, akik elmentek, és korántsem jártak jól vele, így én elégedett vagyok a maradásommal” – tette hozzá a csatár.

„Sokan kritizálták a formámat, de szerintem nem játszottam eleget ahhoz, hogy újra a régi legyek. Mentálisan erős vagyok, és biztos vagyok benne, hogy visszatalálok az előző szezonban mutatott játékomhoz" – zárta mondandóját Rooney.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik