Rooney tivornyázása megosztja a szakembereket

Vágólapra másolva!
2010.08.08. 14:40
null
Rooney nem mindig sportitalt fogyaszt (Fotó: Action Images – archív)
Éjszakai tivornyázása miatt kapitányi leszidás vár Wayne Rooneyra, a londoni Wembley Stadionban szerdán a magyarokat fogadó angol válogatott labdarúgójára.

A brit lapok részletesen beszámoltak arról, hogy a helyi United csatára hajnalban énekelve-cigarettázva vonul barátaival Manchester belvárosában.

„Beszélni fogok vele, és elmondom neki, hogy helytelenül viselkedett" – jelentette ki szombaton Fabio Capello szövetségi kapitány, hozzátéve: Sir Alex Ferguson, az MU mestere is dühös kimaradozó tanítványára.

Capellóval és Fergusonnal szemben a rivális Arsenal menedzsere, Arsene Wenger védelmébe vette a csatárt.

„Eltúlozzák a dolgot. Rooney ma már nem mehet el sehova sem, még akkor sem, ha „hívja a természet" a golfpályán – idézi Wengert az Observer. – Inkább azt kellene kiemelni Rooneyval kapcsolatban, hogy amikor játszik, mindig a maximumot adja. Ha a Man. United például a West Bromwich Albionhoz látogat, akkor is mindent megtesz a győzelemért."

„Néha nyilván szeretne szórakozni is, mi ebben a probléma? Nem szerzetes. Megfelelő módon kell viselkednie, de azt is meg kell értenünk, hogy a nyomás, amely alatt játszik, magasabb, mint valaha" – tette hozzá Wenger.

 NEGATÍV NÉZŐCSÚCS VÁRHATÓ A MAGYAROK ELLEN

A Daily Mail internetes kiadása közben arról számolt be, hogy negatív nézőcsúcs várható szerdán a magyarok elleni barátságon mérkőzésen, miután elővételben mindössze 60 ezer jegy fogyott el. Az új Wembleyben még egyetlen válogatott találkozóra sem voltak ilyen kevesen kíváncsiak, és még a harmad- és negyedosztálybeli csapatok számára rendezett Johnstone's Paint Kupa döntőjét is 10 ezerrel többen látták az arénában. Az eddigi negatív rekordot a Szlovénia elleni felkészülési meccs tartja tavaly szeptember óta, 67 232 szurkolóval.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik