Roma: a sportigazgató elismerte, olcsón adták el Szalahot

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.02.15. 13:49
Monchi, az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő Roma sportigazgatója elismerte, olcsón adták el Mohamed Szalahot a Liverpoolnak.

A 25 esztendős egyiptomi támadóért a Liverpool 42 millió eurót fizetett a Romának a nyáron – Mohamed Szalah egyelőre fantasztikus vételnek bizonyul, ebben az idényben 36 tétmérkőzésen már 30 találatnál és tíz gólpassznál jár Jürgen Klopp csapatában.Mohamed Szalah egyelőre fantasztikus vételnek bizonyul, ebben az idényben 36 tétmérkőzésen már 30 találatnál és tíz gólpassznál jár Jürgen Klopp csapatában.

Nem is csoda, hogy a sajtó rendre arról cikkez, mekkora baklövést követett el a Roma. Monchi, a „farkasok” sportigazgatója ezzel kapcsolatban elismerte, Szalah valóban olcsón váltott klubot, ám Monchi nem bánja a transzfert.

„Még mindig úgy gondolom, lehetett volna magasabb is Szalah vételára, ugyanakkor az ő eladása lehetőséget teremtett nekünk más lépésekre. Amikor megérkeztem, a Liverpool ajánlata 32 millió euró volt, további hárommilliós bónusszal. A mai labdarúgásban a játékosok már oda mennek, ahova akarnak. Persze, a nap végére feltornászhattuk volna 50 millióra az árát, de abban a pillanatban el kellett adnunk, ez fontos volt.”

„A Neymar és a Kylian Mbappé-üzlet alapjaiban véve megváltoztatta az átigazolási piacot, de ismétlem, abban a pillanatban meg kellett válnunk Szalahtól. A számok fontosak, elvégre a nap végén elmondhatjuk, ez üzlet, de a szurkolók nem megvásárolhatóak. A sevillai éveim alatt a rajongók számoltak a trófeákkal, de a Románál ez egyelőre nincs meg, hiányzik ez a látásmód.”

„A Chelsea-vel Emersonról kezdtünk tárgyalni, ezt követően került szóba Edin Dzeko is. Tettek egy ajánlatot, amire mi válaszoltunk egy másikkal. Az angolok azonban sosem tudták kielégíteni az igényeinket, ennek az lett a vége, hogy nem tudtunk megállapodni.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik