Real: újra összeakadnak az MU-val, de nem De Gea a téma?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.07.16. 10:45
Kevesebb mint egy napja kapta fel a témát a nemzetközi sportsajtó, hogy David de Gea marad a Manchester United labdarúgócsapatánál, ám úgy tűnik, a spanyol kérője, a Real Madrid így is összeakadhat az átigazolási piacon az MU-val.

Mint arról szerdán egybehangzó angol és spanyol lapértesülések alapján beszámoltunk, egyre biztosabb, hogy David de Gea, a Manchester United kapusa a 2015–2016-os idény végén, ingyen távozik az Old Traffordról.egyre biztosabb, hogy David de Gea, a Manchester United kapusa a 2015–2016-os idény végén, ingyen távozik az Old Traffordról.

A hírek szerint Louis van Gaalék már el is kezdték keresni a spanyol utódját, listájuk első helyén a Sampdoriától távozó, 62-szeres argentin válogatott kapus, Sergio Romero áll. Ezzel azonban akad egy kis probléma…

Állítólag ugyanis az Iker Casillast Portugáliába költöztető Real Madrid nem bízik annyira Keylor Navasban, hogy a Costa Rica-i a teljes szezonon át védje a kaput, így egy idényre – amíg De Gea nem érkezik – szeretne egy új kapust szerződtetni. A királyiak szeme szintén Romerón akadt meg.

A Daily Mail információi szerint az argentinnal és menedzserével már felvették a kapcsolatot a madridiak, akiknek a klubbal már nem kell egyezkedniük, mivel az argentin szerződése lejárt a Sampdoriánál, és így ingyen érkezhet.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik