QPR: Harry Redknapp váltja Hughest a kispadon - hivatalos

Vágólapra másolva!
2012.11.24. 12:55
null
Pénz van a QPR-nél, Redknappnek kellene hozni az eredményeket (Fotó: Action Images)
Az angol labdarúgó Premier League nyeretlen sereghajtója, a Queens Park Rangers hivatalos honlapján tudatta: Harry Redknapp váltja a pénteken menesztett Mark Hughest a kispadon.

A 65 éves Redknapp – aki legutóbb a Tottenhamnél edzősködött, és a hetekben szövetségi kapitányjelöltként az ukrán szövetséggel tárgyalt – két és fél éves szerződést írt alá a QPR-ral. Redknapp a lelátóról figyeli a QPR Manchester United elleni szombati mérkőzését az Old Traffordon, a csapatot megbízott edzők irányítják.

„Nincs kétség afelől, hogy képességek tekintetében rendben van a keret, viszont valami nagyon nem működött ebben a szezonban. Alig várom, hogy elkezdhessek dolgozni, és berúgjam a motort egy-két jó eredménnyel” – tartotta meg székfoglalóját Redknapp. A QPR vezetői jelezték: Redknapp volt az első számú kiszemeltjük, a vezetőség egyhangú döntéssel szavazott mellette.

Redknappnek – aki már csaknem harminc éve menedzser – a QPR mindössze a hatodik csapata lesz a Bournemouth, a West Ham United, a Portsmouth, a Southampton és a Tottenham után.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik