PSG: Silva szerint előrelépés Di Maríának a váltás

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.08.04. 11:14
Thiago Silva, a Ligue 1-ben szereplő Paris Saint-Germain 30 éves labdarúgója szerint csapatánál a világon jelenleg csak két jobb van: a Barcelona és a Real Madrid.

Thiago Silva Ángel Di María valószínűsíthető szerződtetésével kapcsolatosan mondta el a véleményét.Thiago Silva Ángel Di María valószínűsíthető szerződtetésével kapcsolatosan mondta el a véleményét.

„Az emberek ma már tisztelik a Paris Saint-Germaint, amely Európa egyik legjobb csapata – fejtette ki a brazil. – A Real Madrid és a Barcelona talán más szinten van, mint mi, de ezek után ha valaki a PSG-be igazol, az elmondhatja magáról, feljebb lépett egy lépcsőfokot a karrierjében.”

„Az előző idényben a Bajnokok Ligájában tovább meneteltünk, mint bármelyik angol gárda. Hatalmas az érdeklődés a játékosainkra, a vezetőség mégis megtartja a kulcsembereket, ezen felül pedig folyamatosan újabb sztárokat hoz a klubhoz. Hány együttes mondhatja el ugyanezt magáról? A tulajdonosok célja egyértelmű: azt akarják, hogy a PSG legyen a legjobb.”

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik