PSG: Neymar felhívta Pogbát, igazoljon át hozzájuk – sajtóhír

Vágólapra másolva!
2018.10.06. 17:13
null
Neymar és Pogba régóta jó barátok (Fotó: AFP)
A The Sun információi szerint a Paris Saint-Germain klasszisa, Neymar telefonon kereste meg a Manchester United középpályását, Paul Pogbát, hogy meggyőzze őt, igazoljon a PSG-hez.


Pogba 2016 nyarán tért vissza a Manchester Unitedhez, ám az állandó jó teljesítménnyel eddig adós maradt. Idén nyáron az FC Barcelona élénk érdeklődést mutatott iránta, de a világbajnok játékos – akinek 2021-ig van érvényes szerződése a klubbal – többször is kijelentette, jól érzi magát Angliában és a Manchester Unitednél.

Azonban a José Mourinhóval való kapcsolata könnyen a távozás felé billentheti a mérleg nyelvét, sajtóhírek szerint a csapatkapitány-helyettesi titulustól megfosztott középpályás „lázadó” csoportot „alapított” annak érdekében, hogy Mourinho távozzon az MU-tól, és már nyilvánosan is összeszólalkozott a portugál szakemberrel.

Ezért is kereste meg Pogbát Neymar, aki az iránt érdeklődött, a francia játékos hogyan érzi magát az MU-nál, és lenne-e kedve máshol folytatni a pályafutását, mert a PSG tárt karokkal várná. Sajtóhírek szerint ők ketten évek óta jó barátságot ápolnak, és Neymar már 2016-ban is rá akarta beszélni Pogbát, hogy igazoljon a brazil játékos akkori csapatához, az FC Barcelonához. A francia középpályás viszont akkor inkább a Manchester Unitedet választotta.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik