PSG: Nem kaphatják meg Sánchezt, ezért próbálkoznak Neymarnál – Wenger

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.07.24. 10:33
null
Alexis Sánchez és Neymar is a PSG kívánságlistáján (Fotó: AFP)
Arsene Wenger, az Arsenal labdarúgócsapatának menedzsere sokadszorra is elmondta, hogy nem tervezik elengedni Alexis Sánchezt a nyáron, akkor sem, ha a chilei nem hosszabbítja meg 2018 nyarán lejáró szerződését.

 

Továbbra sem csitulnak a hangok Alexis Sánchez körül. A chilei klasszis a legutóbbi hírek szerint közel áll a francia Paris Saint-Germainhez való szerződéshez, állítólag már meg is egyezett a személyes feltételekben a párizsiakkal.

Ennek tökéletesen ellentmond Arsene Wenger reakciója: a francia szakember ismét elmondta, hogy nem engedik el a támadót, és ezt a PSG Neymar iránti érdeklődése is megerősíti.

„Kérte, hogy távozhasson? Nem. A PSG nem kaphatja meg Sánchezt, ezért próbálkoznak Neymarnál. A döntésem már jó ideje ismert, többször is elég egyértelműen kijelentettem, hogy Sánchez nem távozik, ez az álláspontom. Jó helyzetben vagyunk, a játékosnak egy év van hátra a szerződéséből, és nem vagyunk rászorulva, hogy eladjuk. A következő szezonban is a csapatunk tagja lesz, utána majd meglátjuk” – mondta Wenger a Sky Sports-nak.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik