PSG: „Ibrahimovic távozásával milliókat vesztett a klub”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.10.20. 07:26
Jesper Blomqvist, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Manchester United korábbi játékosa úgy véli, a Paris Saint-Germain rengeteget veszített azzal, hogy Zlatan Ibrahimovic távozott a francia klubtól.

Ibrahimovic 2012-ben szerződött a PSG-hez, amelynek színeiben 180 tétmérkőzésen összesen 156-szor volt eredményes, emellett 61 gólpasszt osztott ki.

Talán nem is csoda, ha a svéd fenegyerek hamar közönségkedvenccé avanzsált, vezetésével a párizsi csapat pedig szinte mindent megnyert Franciaországban.

Jesper Blomqvist, korábbi svéd MU-játékos elmondta, hazájában minden Ibráról szól, a támadó már egy trend, és a PSG elveszítette Svédország támogatását azzal, hogy Ibra távozott az együttestől.

„Svédországban ő az egyik leghíresebb és legnagyobb személyiség – mondta el Blomqvist. – Már saját parfümje is van, egy autógyár arca, sőt ruházati márkája is van. Már egy trend, egy stílus. Annak ellenére, hogy már nem játszik a svéd válogatottban, az országban egyszerűen mindenhol jelen van valamilyen formában!”

„Sokat dolgozom utaztatási társaságokkal, melyek érintik Manchestert. Az emberek érdeklődése megtriplázódott, Ibra annyira nagy ember Svédországban. Úgy vélem, a PSG nyolcmillió szurkolót is elveszített azzal, hogy Zlatan távozott, és ezek a rajongók most mind a Manchester Unitedet támogatják. Több gép jön Angliából, sokkal több jegyet adnak el az MU meccseire, óriási a kereslet.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik