Premiership: mindenki tart valahová

BACSKAI JÁNOSBACSKAI JÁNOS
Vágólapra másolva!
2009.08.24. 14:33
null
Wayne Rooney kevesli a fizetését (fotó: Reuters)
Címkék
Az utóbbi hét napban alaposan a lovak közé csaptak az angol játékosügynökök és klubvezetők, hiszen húsznál is több futballista váltott egyesületet ezen időszak alatt. Igaz, klasszis csak mutatóba akadt közöttük, de jó néhány millió eurót így is megforgattak az egyesületek, és több tehetséges fiatal is kölcsönben erősödik a következő idényben.

Ahogyan az várható volt, Sir Alex Ferguson – ígéretének megfelelően – nem vásárolt senkit sem, de egy újabb fiatalt, Tom Cleverleyt elengedett kölcsönbe. Rio Ferdinand kiesett jó egy hónapra sérülése miatt, Nemanja Vidics ügynöke viszont kijelentette, hogy védencéért nem tett konkrét ajánlatot a Barcelona. Ferguson nem unatkozik két bajnoki között sem, jelenleg a dél-koreai futómasinával, Pak Dzsi-Szunggal tárgyal annak szerződéshosszabbításáról. Ezt a hírt a játékos ügynökei jelentették be, ami már csak azért is érdekes, mert májusban több angol és német internetes oldal is egybehangzóan arról számolt be, hogy a középpályás 2013-ig hosszabbított a „vörös ördögökkel”. De ami késik…

Wayne Rooney képviselői hasonlóban törik fejüket, céljuk, hogy a jelenleg szégyellnivalóan keveset, alig heti 121 ezer eurót kereső csatár beférkőzzön a Premiership krőzusai közé, azaz annyit kapjon, mint a John Terry, Frank Lampard, Carlos Tévez, Emmanuel Adebayor, Robinho kvintett: heti 173 ezret. A spanyol Marca értesülései szerint a ravasz Ferguson csúcstartó lehet, de szavatartó nem, hiszen 23 milliót készül ajánlani a Real Madridnak Arjen Robbenért.

A Liverpool újabb meglepő transzferrel jelentkezett, a spanyol Rafa Benítez ugyanis 2.3 milliót adott az AEK Athén harmincéves középső védőjéért, Szotiriosz Kirjakoszért. Azért is volt nagy szüksége a görögre, mert védői közül a szlovák Martin Skrtel csak a jövő hónapban léphet újra pályára, a dán Daniel Agger pedig igen jó esetben is csak október közepén. Benítez is kölcsönadott egy fiatalt, az U19-es válogatott Robbie Threlfallt, a magyar csatár, Németh Krisztián pedig az AEK-hez kerülhet a Kirjakosz-ügy kapcsán, szintén egy idényre.

Benítez – hogy, hogy nem – valósággal agyondicsérte a görög védőt, mondván, mind védekezésben, mind támadásban (főleg szögleteknél és a jól beívelhető szabadrúgásoknál vehetik hasznát fejelőtudásának) segítségére lesz a Liverpoolnak. Kirjakosz érkezése rossz hír az eddigi célpontnak, a ’Boro U21-es válogatott bekkjének, David Wheaternek, aki így aligha igazol a Liverpoolhoz, nem úgy az elefántcsontparti Souleymane Bamba, a Hibernian hátvédje. És ha már Benítezről ejtettünk szót: a spanyol hevesen cáfolta, hogy összeveszett volna a klub tulajdonosaival, és emiatt távozna, sőt annyira maradni akar, hogy Rafael van der Vaartért tett igen jó ajánlatot.

Chelsea-s szaktársa, Carlo Ancelotti szerint erre a nyárra bezárt a bazár, azaz nem igazolnak már senkit, és ez csak annyit jelenthet nekünk, rutinos transzfermániákusoknak, hogy Roman Abramovics klubtulajdonos sokallja azt az árat, amit az Atlético Madrid kér Sergio Agüeróért… Angol lapok szerint viszont ha Ancelotti Agüeróval nem is, de felfedezettjével, Patóval új angol átigazolási rekordot állíthat fel. Milan-részről természetesen azonnal kijelentették: Pato nem eladó.

Joe Cole lassan elkezdi az edzéseket, a Tottenham rögtön tett is érte egy 11.5 milliós ajánlatot. Hogy augusztus után se unatkozzanak a „kékek” vezetői, arról Salomon Kalou gondoskodik, akivel elkezdhetik a szerződéshosszabbításról a tárgyalásokat, hiszen előző megállapodása 2010 nyaráig köti a londoniakhoz. A Chelsea-hez is kkapcsolódik egy érdekesebb átigazolás (természetesen még a fenti Ancelotti-kijelentés előtt ütötték nyélbe): 1.75 milliót fizettek Nemanja Maticsért az MFK Kosicének. A szerb középpályás négy évre írt alá új kenyéradójához.

A Manchester Cityt már csak nüanszok választják el attól, hogy megszerezze az Evertontól Joleon Lescottot (állítólag 25 millió euróért), akit menedzsere, David Moyes ugyan nem akart elengedni, ám a játékos sztrájkba lépett. Úgy tűnik, eredménnyel. Az is meglehet, nem ő lesz a „Manszursejk City” utolsó nyári szerzeménye, mert hírek szerint a klub 17 milliót ajánlott a Boca Juniors zseniális karmesteréért, a már 31 esztendős Juan Roman Riquelméért.

A minden nyűgje ellenére villámrajtot vevő Arsenal a fenti egyletekhez hasonlóan kölcsönadott néhány fiatalt az idei szezonra (lásd lenti táblázatunkat), és bizony elgondolkodik rajta az ember, hogyan játszanának most az „ágyúsok”, ha nyáron nem távoznak tőlük alapemberek, és nem lennének tele VIP-es sérültekkel.

Aktívan töltötte hétnapos éránkat a Fulham is, elengedték az algériai válogatott bal oldali támadó középpályását, Hameur Buazzát a török Sivassporhoz, de íziben megvásárolták helyére Damien Duffot a Newcastle Unitedtől, mégpedig négymillióért. Az ír válogatott szélső 2012-ig írt alá a Fulhamhez, amely hazaengedte az ausztrál válogatott középhátvédet, Adrian Leijert a Melbourne Victoryhoz, de kölcsönkérte a West Brom excsapatkapitányát, a harmincéves szűrőt, Jonathan Greeninget. Mi sem természetesebb, vásárlási opcióval. Az ár sajtóhírek szerint ötmillió körül leend majd.

A Burnley nagyot húzott André Bikey leigazolásával: a fiatal, keménykötésű és reményteljes kameruni középhátvédért 3.25 millió eurót kért és kapott a Reading. A Sunderland szépen gyarapodó keretén szűkített picinykét azzal, hogy 575 ezer euróért eladta 21 éves ír válogatott ékét, Anthony Stokest a Hiberniannak.

A Blackburn szintén pénzzé tette egy fiatal támadóját, mégpedig a skót válogatott Paul Gallaghert, akiért még nem tudni, mennyit fizetett a Leicester City. Hasonlóan nem tudunk árat közölni Elliott Bennettnek a Wolverhampton Wandererstől a Brighton&Hove Albionhoz történő átigazolása kapcsán, de nem valószínű, hogy az elérte volna az öt számjegyet.

Egy szolgálati közleménnyel zárjuk az angolokról szóló nyári transzferregénk utolsó előtti részét: a Premier League vezetői bejelentették, hogy a nyári átigazolási időszakot kitolták szeptember elsején délután öt órára, ennek megfelelően a szigetországi jövés-menésről a szokásoktól eltérően jövő héten nem hétfőn, hanem kedden számolunk be.

JÖTTEK-MENTEK
MANCHESTER UNITED
Érkezett: Antonio Valencia (Wigan, 18 900 000 euró), Tom Cleverley (Leicester City, kölcsönből vissza), David Gray (Plymouth, kv.), Manucho (Hull City, kv.), Danny Simpson (Blackburn, kv.), Michael Owen (Newcastle, ingyen), Gabriel Obertan (G. Bordeaux, 3 500 000), Mame Diouf (Molde, 4 500 000)
Távozott: Carlos Tévez (kv.), Cristiano Ronaldo (Real Madrid, 94 000 000), Rodrigo Possebon (Sporting Braga, k.), Daniel Galbraith (Hibernians), Lee Martin (Ipswich, 2 250 000), Fraizer Campbell (Sunderland, 4 100 000), Richard Eckersley (Burnley), Manucho (Real Valladolid, 2 750 000), Mame Diouf (Molde, k.), Danny Simpson (Newcastle, k.), Daniel Drinkwater (Huddersfield, k.), Tom Heaton (QRP, k.), Tom Cleverley (Watford, k.)


LIVERPOOL
Érkezett: Miki Roqué (Cartagena, kv.), Andrej Voronin (Hertha, kv.), Glen Johnson (Portsmouth, 20 500 000), Ryan Flynn (Wrexham, kv.), Adam Hammill (Barnsley, kv.), Jermaine Pennant (Portsmouth, kv.), Chris Mavinga (PSG), Alberto Aquilani (Roma, 20 000 000), Szotiriosz Kirjakosz (AEK Athén, 2 300 000)
Távozott: Sami Hyypiä (Leverkusen, i.), Sebastián Leto (Panathinaikosz, 4 000 000), Paul Anderson (Nottingham, 292 000), Astrit Ajdarevic (Leichester, i.), Miki Roqué (Betis), Jermaine Pennant (Real Zaragoza, i.), Ryan Flynn (Falkirk, k.), Jack Hobbs (Leicester City), Álvaro Arbeloa (Real Madrid, 4 000 000), Xabi Alonso (Real Madrid, 35 400 000), Godwin Birago (Ankaragücü, i.), Robbie Threlfall (Northampton Town, k.)

CHELSEA
Érkezett: Claudio Pizarro (Bremen, kv.), Andrij Sevcsenko (Milan, kv.), Daniel Sturridge (Manchester City, 5 800 000), Scott Sinclair (Birmingham, kv.), Jimmy Smith (Leyton, kv.), Ross Turnbull (Middlesbrough, i.), Jurij Zsirkov (CSZKA Moszkva, 21 000 000), Nemanja Matics (MFK Kosice, 1 750 000)
Távozott: Ricardo Quaresma (Inter, kv.), Ben Szahar (Espanyol, 1 000 000), Szlobodan Rajkovics (Twente, kölcsönbe), Mineiro (szl.), Jimmy Smith (Leyton Orient, i.), Tom Taiwo (Carlisle, k.), Miroslav Stoch (Twente, k.), Lee Sawyer (Southend, k., i.), Ryan Bertrand (Reading, k.), Morten Nielsen (AZ), Frank Nouble (West Ham), Franco Di Santo (Blackburn, k.), Scott Sinclair (Wigan, k.), Patrick van Aanholt (Coventry City, k.), Michael Mancienne (Wolverhampton, k.), Jacob Mellis (Southampton, k.), Shaun Cummings (West Brom, k.), Claudio Pizarro (Werder Bremen, 2 000 000), Jack Cork (Coventry City, k.)


ARSENAL
Érkezett: Pedro Botelho (Salamanca, kv.), Armand Traoré (Portsmouth, kv.), Philippe Senderos (Milan, kv.), Kerrea Gilbert (Leicester, kv.), Jay Simpson (West Brom, kv.), Thomas Vermaelen (Ajax, 10 000 000)
Távozott: Abu Ogogo (Dagenham & Redbridge FC, i.), Amaury Bischoff (szl.), Rui Fonte (Sporting CP, i.), Paul Rodgers (Northampton), Rene Steer (Oldham), Emmanuel Adebayor (Manchester City, 29 000 000), Pedro Botelho (Celta Vigo, k.), Havard Nordtveit (Lilleström, k.), Kolo Touré (Manchester City, 18 700 000), Jay Emmanuel-Thomas (Blackpool, k.), Henri Lansbury (Watford, k.)


EVERTON
Érkezett: Anton Peterlin (Ventura County), John Kissock (Accrington Stanley, kv.), Iain Turner (Nottingham Forest), Jó (Manchester City, k.), Skodran Mustafi (Hamburg U17), Lukas Jutkiewicz (Huddersfield, kv.), Cody Arnoux (Carolina Dynamo)
Távozott: Segundo Castillo (Crvena zvezda, kv.), Nuno Valente (szl.), Andy van der Meyde (szl.), John Irving (szl.), Lars Jacobsen (Blackburn, i.), John Kissock (szl.), John Ruddy (Motherwell, k.)


ASTON VILLA
Érkezett: Barry Bannan (Derby, kv.), Marlon Harewood (Wolverhampton, kv.), Stewart Downing (Middlesbrough, 13 000 000), Fabian Delph (Leeds, 9 500 000), Habib Beye (Newcastle, 2 900 000)
Távozott: Gareth Barry (Manchester City, 13 900 000), Stuart Taylor (Manchester City, i.), Martin Laursen (visszavonult), Zat Knight (Bolton, 4 700 000),


FULHAM
Érkezett: Szeol Ki Hjon (el-Hilal, kv.), Hameur Buazza (Birmingham, kv.), Adrian Leijer (Norwich, kv.), Gabriel Zakuani (Peterborough, kv.), Stephen Kelly (Birmingham, i.), Wayne Brown (Turku PS, kv.), Matthew Briggs (Fulham II), Björn Riise (Lilleström, 2 000 000), Kagisho Dikgacoi (Golden Arrows), Damien Duff (Newcastle, 4 000 000), Jonathan Greening (West Brom, k.)
Távozott: Gabriel Zakuani (Peterborough, 1 170 000), Collins John (Roeselare, i.), Giles Barnes (Derby, kv.), Julian Gray (szl.), Moritz Volz (szl.), Troy Brown (Ipswich, i.), Elliot Omozusi (szl.), Hameur Buazza (Sivasspor), Adrian Leijer (Melbourne Victory)


TOTTENHAM HOTSPUR
Érkezett: Kevin-Prince Boateng (Dortmund, kv.), Giovani Dos Santos (Ipswich, kv.), Anthony Gardner (Hull, kv.), Chris Gunter (Nottingham, kv.), Adel Taarabt (QRP, kv.), Kyle Naughton (Sheffield U., 5 900 000), Kyle Walker (Sheffield U., 5 900 000), Peter Crouch (Portsmouth, 10 500 000), Sébastien Bassong (Newcastle, 9 300 000)
Távozott: Frazier Campbell (Manchester United, kv.), Ricardo Rocha (szl.), Gilberto (Cruzeiro, i.), Didier Zokora (Sevilla, 9 000 000), Jacques Maghoma (Burton, i.), Chris Gunter (Nottingham, 2 000 000), Adel Taarabt (QPR, k., i.), David Button (Crewe Alexandra, k., i.), Ben Alnwick (Norwich, k.), Troy Archibald-Henville (Exeter, k.), Cian Hughton (Lincoln City, i.), Darren Bent (Sunderland, 11 800 000), Kyle Walker (Sheffield U., k.), Jake Livermore (Dery, k.), Jonathan Obika (Yeovil, k.)


WEST HAM UNITED
Érkezett: Julien Faubert (Real Madrid, kv.), Hérita Ilunga (Toulouse, 3 500 000), Tony Stokes (Újpest, kv.), Luis Jiménez (Inter, k.), Lee Bowyer (Birmingham, kv.), Nigel Quashie (Wolverhampton, kv.), Kurucz Péter (Újpest, 350 000), Frank Nouble (Chelsea), Fabio Daprela (Grasshoppers), Radoslav Kovac (Szpartak Moszkva, 3 800 000)
Távozott: Jan Lastuvka (Sahtar Doneck, kv.), Radoslav Kovac (Szpartak Moszkva, kv.), Lucas Neill (szl.), Kyel Reid (Sheffield U., 400 000), Freddie Sears (Crystal Palace, k., i.), Joe Widdowson (Grimsby, i.), David Di Michele (Torino, kv.), Diego Tristán (Cadiz), Walter López (szl.), Lee Bowyer (Birmingham, i.), Jordan Spence (Scunthorpe United, k.)


MANCHESTER CITY
Érkezett: Gareth Barry (Aston Villa, 13 900 000), Roque Santa Cruz (Blackburn, 21 200 000), Stuart Taylor (Aston Villa, i.), Richard Martin (Burton, kv.), Tal Ben Haim (Sunderland, kv.), Jó (Everton, kv.), Carlos Tévez (MSI, 29 000 000), Emmanuel Adebayor (Arsenal, 29 000 000), Kolo Touré (Arsenal, 18 700 000)
Távozott: Daniel Sturridge (Chelsea, 5 800 000), Joe Hart (Birmingham, k., i.), Dietmar Hamann (szl.), Michael Ball (szl.), Darius Vassell (Ankaragücü), Danny Mills (szl.), Gláuber (szl.), Jó (Everton, k.), Gelson Fernandes (St. Etienne, 3 500 000), Richard Martin (szl.), Ched Evans (Sheffield U., 3 500 000), Felipe Caicedo (Sporting, k.), Shaleum Logan (Tranmere, k., i.), Angelosz Ciaklisz (szl.), Elano (Galatasaray, 7 000 000), Valerij Bozsinov (Parma, k.), Kasper Schmeichel (Notts County, 1 750 000), Kelvin Etuhu (Cardiff City, k.)


WIGAN ATHLETIC
Érkezett: Jordi Gómez (Espanyol B, 2 450 000), Rachid Bouaouzan (NEC, kv.), Henri Camara (Stoke City, kv.), Marlon King (Middlesbrough, kv.), Hendry Thomas (CD Olimpia), Daniel Redmond (Everton U19), Jason Scotland (Swansea, 2 300 000), James McCarthy (Hamilton Academical, 1 400 000), Callum McManaman (Wigan U19), Mohamed Diamé (Rayo Vallecano, 3 000 000), Antonio Amaya (Rayo Vallecano, 800 000), Scott Sinclair (Chelsea, k.)
Távozott: Amr Zaki (Zamalek, kv.), Lewis Montrose (Wycombe, i.), Luis Valencia (Manchester United, 18 900 000), Mido (Middlesbrough, kv.), Antoine Sibierski (szl.), Henri Camara (szl.), Lee Cattermole (Sunderland, 7 000 000)


STOKE CITY
Érkezett: Tom Soares (Charlton Athletic, kv.), Dean Whitehead (Sunderland, 3 500 000)
Távozott: Henri Camara (Wigan, kv.), Stephen Kelly (Birmingham, kv.), Marc Grocott (szl.), Jimmy Phillips (szl.), Dominic Matteo (visszavonult), Robert Garrett (Linfield), Vincent Pericard (szl.), Danzelle Louis-Hamilton (Vauxhall Motors, k., i.), Seyi Olofinjana (Hull, 3 500 000), Ben Marshall (Northampton, k.)


BOLTON WANDERERS
Érkezett: Sean Davis (Portsmouth, i.), Paul Robinson (West Brom, k., i.), Li Csung-jong (FC Szöül, 2 500 000), Zat Knight (Aston Villa, 4 700 000), Sam Ricketts (Hull, 2 350 000)
Távozott: Ebi Smolarek (Racing Santander, kv.), Sébastien Puygrenier (Zenit, kv.), Blerim Dzemaili (Torino, 2 000 000), Ariza Makukula (Benfica, kv.), James Sinclair (szl.), Temitope Obadeyi (Swindon, k.)


PORTSMOUTH
Érkezett: Aaron Mokoena (Blackburn, i.), Joel Ward (Bournemouth, kv.), Steve Finnan (Espanyol, i.), Frédéric Piquionne (O. Lyon, k.), Antti Niemi (klub nélküli), Anthony Vanden Borre (Genoa, k.)
Távozott: Armand Traoré (Arsenal, kv.), Theofanisz Gekasz (Bayern Leverkusen, kv.), Glen Johnson (Liverpool, 20 500 000), Djimi Traoré (Monaco, i.), Arnold Makengo (Lorient), Sean Davis (Bolton, i.), Glen Little (szl.), Jermaine Pennant (Liverpool, kv.), Noé Pamarot (Nantes), Jerome Thomas (szl.), Lauren (szl.), Andre Blackman (Bristol City, i.), Andrea Mbuyi-Mutombo (Standard Liege, i.), Sol Campbell (szl.), Peter Crouch (Tottenham, 10 500 000), Callum Reynolds (Luton, k.), Martin Cranie (Coventry, 1 000 000)


BLACKBURN ROVERS
Érkezett: Elrio van Heerden (Bruges, i.), Gaël Givet (Marseille, 4 000 000), Lars Jacobsen (Everton, i.), Steven N'Zonzi (Amiens, 500 000), Frank Fielding (Rochdale, kv.), Paul Gallagher (Plymouth, kv.), Maceo Rigters (Barnsley), Nick Blackman (Blackpool, kv.), Franco Di Santo (Chelsea, k.), Nikola Kalinic (Hajduk Split, 7 000 000)
Távozott: Carlos Villanueva (Audax Italiano, kv.), André Ooijer (PSV, i.), Aaron Mokoena (Portsmouth, i.), Tugay (visszavonult), Matt Derbyshire (Olympiakosz, 3 000 000), Roque Santa Cruz (Manchester City, 21 200 000), Danny Simpson (Manchester United, kv.), Bryan Hodge (Partick Thistle, i.), Josh O'Keefe (Walsall, i.), Keith Treacy (Sheffield U., k.), Tony Kane (Carlisle United, i.), Gavin Gunning (Tranmere, k.), Alan Judge (Plymouth, k.), Mark Bunn (Sheffield U., k.), Alex Marrow (Oldham), Paul Gallagher (Leicester City)


SUNDERLAND
Érkezett: Russell Anderson (Burnley, kv.), Greg Halford (Sheffield U., kv.), Roy O'Donovan (Blackpool, kv.), Jack Colback (Sunderland U19), Fraizer Campbell (Manchester United, 4 100 000), Paulo Da Silva (Toluca, i.), Lorik Cana (Marseille, 5 800 000), Darren Bent (Tottemham, 11 800 000), Lee Cattermole (Wigan, 7 000 000)
Távozott: Peter Hartley (Hartlepool, i.), Michael Chopra (Cardiff, 4 700 000), Arnau Riera (szl.), David Connolly (szl.), Dwight Yorke (szl.), Nick Colgan (Grimsby, i.), Darren Ward (visszavonult), Tal Ben Haim (Manchester City, kv.), Djibril Cissé (Marseille, kv.), Calum Davenport (West Ham, kv.), Greg Halford (Wolverhampton, 2 400 000), Peter Hartley (Hartlepool United, i.), Dean Whitehead (Stoke, 3 500 000), Jamie Chandler (Darlington), David Dowson (Darlington), Jack Colback (Ipswich, k.), Jean-Yves Mvoto (Southend), Martyn Waghorn (Leichester City, k.), Anthony Stokes (Hibernian, 575 000)


HULL CITY
Érkezett: Steven Mouyokolo (US Boulogne, 2 150 000), Seyi Olofinjana (Stoke, 3 500 000), Jozy Altidore (Villarreal, k.), Kamel Gilasz (Celta Vigo, 2 000 000)
Távozott: Dean Windass (Darlington, i.), Manucho (Manchester United, kv.), Matt Plummer (Darlington), John Welsh (Tranmere, i.), Ryan France (Sheffield U.), Sam Ricketts (Bolton, 2 350 000), Michael Bridges (Milton Keynes), James Bennett (Darlington)


WOLVERHAMPTON WANDERERS
Érkezett: Nenad Milijas (Crvena zvezda, 3 000 000), Marcus Hahnemann (Reading, i.), Kevin Doyle (Reading, 7 600 000), Andrew Surman (Southampton, 1 400 000), Greg Halford (Sunderland, 2 340 000), Ronald Zubar (Marseille, 3 000 000), Scott Malone (Újpest, kv.)
Távozott: Marlon Harewood (Aston Villa, kv.), Nigel Quashie (West Ham, kv.), Graham Stack (Plymouth, kv.), Liam Hughes (szl.), Lewis Gobern (Milton Keynes, i.), Darren Potter (Sheffield W.), Jason Shackell (Doncaster, k.), George Friend (Milwall, k.), Elliott Bennett (Brighton & Hove Albion)


BIRMINGHAM CITY
Érkezett: Artur Krysiak (Motherwell, kv.), Semih Aydilek (Motherwell, kv.), Christian Benítez (Santos Laguna, 8 900 000), Scott Dann (Coventry, 4 000 000), Joe Hart (Manchester City, k., i.), Giovanny Espinoza (Barcelona SC, i.), Roger Johnson (Cardiff City, 5 900 000), Krystian Pearce (Scunthorp, kv.), Lee Bowyer (West Ham, i.), Barry Ferguson (Glasgow Rangers, 1 200 000), Grégory Vignal (Lens, k.)
Távozott: Kemy Agustien (AZ, kv.), Hameur Bouazza (Fulham, kv.), Carlos Costly (GKS Belchatow, kv.), Mehdi Nafti (Arisz Szaloniki, i.), Stephen Kelly (Fulham, i.), Djimi Traoré (Portsmouth, kv.), Scott Sinclair (Chelsea, kv.), Rádi Dzsaidi (szl.), Robin Shroot (Burton, k., i.), Krystian Pearce (Peterbrough, k., i.), Semih Aydilek (Kayserispor), James McPike (Kettering , i.), Michael McKerr (Oldham, i.), Artur Krysiak (Burton, k.)


BURNLEY
Érkezett: Remco van der Schaaf (Bröndby, kv.), David Edgar (Newcastle, i.), Chris Lynch (Burnley U19), Chris Anderson (Burnley U19), Alex-Ray Harvey (Burnley U19), Nik Kudiersky (Burnley U19), Wes Fletcher (Burnley U19), Tyrone Mears (Derby, 590 000), Steven Fletcher (Hibernian, 3 530 000), Brian Easton (Hamilton Academical, 400 000), Richard Eckersley (Manchester United), Ben Hoskin (Barnsley U19), Fernando Guerrero (CSD del Valle, k.), André Bikey (Reading, 3 250 000)
Távozott: Király Gábor (1860 München, i.), Alan Mahon (Tranmere Rovers, i.), Alexander MacDonald (Falkirk, k.), Wes Fletcher (Partick Thistle, k., i.), Steve Jones (Walsall), Besart Berisha (Bielefeld, 90 000), Adam Kay (Chester City, k.), Chris Lynch (Chester City, k.)

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik