HIRDETÉS
HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2015.03.16 15:20 Frissítve: 2015.03.25 02:47

Premier League: Zaha fejlődését megtörte az MU - Pardew

Alan Pardew, az angol Premier League-ben szereplő Crystal Palace menedzsere szerint a Manchester Unitedtől február elején visszaszerzett Wilfried Zaha még mindig önbizalomhiányban szenved a „vörös ördögöknél” eltöltött időszak miatt.

HIRDETÉS
Zaha volt Sir Alex Ferguson utolsó igazolása, de az őt váltó David Moyes nem adta meg neki a lehetőséget a Manchester Unitedben.


A szélső tavaly januárban nevelőegyesületéhez, a Crystal Palace-hoz került kölcsönbe, ahol a kölcsönszerződés meghosszabbítása után végleges szerződést kapott a legutóbbi átigazolási időszak utolsó napján.

„Aggasztó az, hogy minden kis hibát súlyos csalódásként él meg, nem tud felszabadultan játszani. Mentálisan megzuhant” – mondta Zaháról Alan Pardew. – Azt veszem észre rajta, hogy ha nem kapja meg a labdát, elkedvetlenedik, és noha ez csak pár másodpercig tart, épp elég arra a Premier League-ben, hogy lemaradjon egy fontos mozzanatról.”

„A probléma, hogy már edzés közben is ilyen. Azért mondom ezt el nyilvánosan, mert fontosnak tartom, hogy felhagyjon ezzel a rossz szokásával. Az utóbbi időben már felfedezek néha egy félmosolyt az arcán, bevállal kockázatosabb megmozdulásokat is. Túl korán igazolt a Manchester Unitedbe, ahol ráadásul meg sem kapta a lehetőséget. Túl kell lépnie ezen, és újra felépítenie a karrierjét.”

HIRDETÉS
HIRDETÉS
2018.09.14 22:50:47

Angol labdarúgás nemzetisport.hu

Jürgen Klopp csapata 2–1-re nyert a későn ébredő Spurs ellen a Wembleyben.

2018.09.14 16:29:02

Angol labdarúgás nemzetisport.hu

Két nappal a vb-döntő előtt Pogbával chatelt, rengeteg ügyfele van a Premier League-ből.

2018.08.28 12:06:22

Angol labdarúgás MAROSI GERGELY

Ha ebben az idényben sem szerez nagy trófeát, az valószínűleg az állásába kerül, és edzői reputációja is megsínyli.

HIRDETÉS
HIRDETÉS