PL: Hazard újabb díja, Mourinho a szezon menedzsere

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.05.22. 10:40
null
Mourinho és a háttérstáb a díjjal (Fotó: Sky Sports)
Nagy az öröm a Chelsea-nél! Eden Hazard lett a szezon legjobb játékosa, José Mourinho az idény legjobb menedzsere a Barclays Panelnél, amelynél korábbi játékosok, újságírók és tulajdonosok szavaztak az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) díjaival kapcsolatban.

Hazard a játékosok és az újságírók szerint is a 2014–2015-ös szezon legjobbja volt, így most újabb díjat zsebelhetett be. A belga labdarúgó bajnoki címet nyert, 14 gólja mellett nyolc asszisztot is jegyzett.

A Chelsea szélsőjét nyolcas listából választották ki, rajta kívül a jelöltek között még három játékos (John Terry, Cesc Fabregas és Nemanja Matics) volt a londoniaktól, valamint Sergio Agüeróra (Manchester City), David de Geára (Manchester United), Harry Kane-re (Tottenham) és Alexis Sánchezre (Arsenal) is lehetett szavazni.

A szezon legjobb menedzsere is a bajnokcsapattól került ki. José Mourinhónak csak négy riválisa volt: Ronald Koeman (Southampton), Garry Monk (Swansea), Nigel Pearson (Leicester) és Arsene Wenger (Arsenal).


 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik