PL: Di Matteo változtatásokat ígér a Chelsea-nél

Vágólapra másolva!
2012.11.18. 12:38
Nem a legjobb időszakát éli a Chelsea az angol labdarúgó-bajnokságban (Premier League), hiszen négy meccsen mindössze két pontot szerzett. A West Bromtól elszenvedett vereség után Roberto Di Matteo menedzser változtatásokat ígér.

Di Matteo nyugodtan nyilatkozott a meccs után, de a hírek szerint a játékosaival már nem volt ennyire megértő a zárt ajtók mögött.Di Matteo nyugodtan nyilatkozott a meccs után, de a hírek szerint a játékosaival már nem volt ennyire megértő a zárt ajtók mögött.

„Ezen a pályán mindig nehéz dolgunk van, tavaly kikaptunk, és ezúttal is vesztesen távoztunk. Ha ilyen gólokat engedünk az ellenfélnek idegenben, azzal nagyon megnehezítjük a dolgunkat. Nem alakítottunk ki túl sok helyzetet, és azokat is jobban kellett volna kihasználni. Talán eljött az idő, hogy változtassunk a csapaton, és a játékstílusunkon" – nyilatkozta Di Matteo.

„Valamilyen oknál fogva a november egy gyenge hónapunk, ez idén is bebizonyosodott. Felül kell vizsgálnunk a felállásunkat, és talán nagyobb hangsúlyt kell fektetnünk a védekezésre" – tette hozzá a Chelsea menedzsere.

Kollégája, Steve Clarke szerint a szurkolók ugyan álmodozhatnak, de ők megpróbálnak két lábbal a földön maradni.

„Elégedett vagyok, nagyszerű három pontot szereztünk, két szép góllal, és végig jól zártunk hátul. Gondolhatunk-e már a Bajnokok Ligájára? Én nem tekintek annyira előre, meccsről meccsre haladunk. Ha a szurkolók szeretnének egy kicsit álmodozni, megtehetik, de mi próbálunk két lábbal a földön maradni" – értékelt Clarke, külön kiemelve a gólt szerző, hetek óta kiváló formában Shane Longot, aki annak ellenére játszani akart, hogy a közelmúltban vesztette el a nagymamáját (emiatt „Rest In Peace Gran" feliratú pólóban szerepelt).

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik