Pool: nem hitte el, hogy Klopp keresi, majd a szava is elállt

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.08.28. 16:09
Ragnar Klavan, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Liverpool védője nem hitte el, hogy Jürgen Klopp menedzser le akarja szerződtetni.

A 30 esztendős észt Ragnar Klavant júliusban szerezte meg a Liverpool. A transzfer sokakat meglepett, magát a főszereplőt is, aki elképesztően mulatságos sztorit osztott meg Jürgen Klopp-pal kapcsolatban. Mint Klavan elárulta, a „vörösök” menedzsere üzenetet írt neki.

„Írt nekem valaki, és Kloppként mutatkozott be. Visszaírtam, hogy én ezt ugyan el nem hiszem, bizonyítsa be, hogy valóban ő az. Klopp erre visszaküldött egy szelfit, amin ő mosolygott. Eleinte nem tudtam felfogni, hogy igaz. Huszonkét éve az az álmom, hogy az angol élvonalban futballozzak, majd valaki megkeres és azt mondja, nemcsak hogy így is tehetek, de ráadásul mindezt a Liverpool mezében? Nem tudtam felfogni, hogy ez az egész valóban velem történik meg.”

„Sosem gondoltam volna, hogy ez lehetséges. Sok játékos van, akinek már az is óriási dolog, hogy valaki egyáltalán érdeklődik iránta. Az ügynökömnek mindig mondtam, hogy ha valami valós, és százszázalékos bizonyossággal meg is tudja erősíteni, akkor mondja el, miről van szó, de »talánokat« nem szeretnék hallani. A mai világban az érdeklődés azt jelenti, hogy van egy listád, rajta húsz névvel, ennyi. Fogalmam sem volt róla, hogy Klopp figyelt engem.”

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik