Pool: Idővel eljutok arra a szintre és aranylabdás leszek – Balotelli

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.07.02. 14:19
null
Balotelli ismét a Liverpoolban akar futballozni (Fotó: metro.co.uk)
Mario Balotelli tudja, hogy nem jár karrierje csúcsán, de biztos benne, hogy visszakerül a legjobbak közé, és abban is, hogy megnyeri az Aranylabdát.

Mivel a Liverpoolnál nem számoltak Balotellivel, korábbi klubja, a Milan kölcsönvette tavaly nyáron, ám a csatár mindössze 20 meccsen lépett pályára a Serie A-ban, és 825 perc alatt csupán egy gólt, valamint egy gólpasszt jegyzett. A 26 éves olasz támadó most újra a Liverpoolnál próbálkozhat.

„Hogy túl nagyok voltak az elvárások velem szemben? Nem, inkább túl alacsonyak, mert annál jóval többet tudok, mint amit megmutattam eddig magamból – mondta Balotelli a Corriere della Serának. – Egy egytől tízig terjedő skálán ötös szinten vagyok, de hamarosan elérem a tízet. Idővel eljutok arra a szintre és aranylabdás leszek.”

„Tudom, hogy elpocsékoltam két évet a karrieremből, amikor közelebb kerülhettem volna a tízeshez, és maradtam az ötösnél. Tudom, az Aranylabda most nevetségesen hangzik tőlem, és tudom, nem tettem meg mindent azért, hogy a legjobb legyek, de a legfontosabb az, hogy rájöttem, még nem késő.”

„Nem szeretném úgy befejezni a karrieremet, hogy azon sajnálkozom, nem tettem meg mindent azért, hogy a legjobb legyek. Két éve még úgy éreztem, minden rendben van, elvoltam azzal, amit tudok, boldog voltam. Nem gondoltam arra, hogy fejlődnöm kellene.”

„Aztán elkezdtem keményebben dolgozni. Még nem látszik meg az eredménye, lehet, hogy most fizetem meg a huszonhárom évem hibáit. Ám nem aggódom, tudom, hogy minden rendben lesz. Bízom benne, hogy a Liverpoolnál játszhatok. A Milan magamra hagyott, sohasem térek oda vissza.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik