PL: Wenger a futballtörténelem egyik legjobbja! – Mourinho

Vágólapra másolva!
2019.02.19. 17:41
Miután Arsene Wenger életműdíjat kapott a Laureus-gálán, José Mourinho, a francia korábbi kollégája és ellenfele is beszélt az Arsenal legendás menedzseréről. Igaz, most egész más szavakat használt, mint mikor még egymás ellen vezették a csapataikat…

„Voltak nehéz pillanatok, de – persze csak a magam nevében beszélhetek – én nagyon élveztem ezt a versengést. Mindig is tiszteltem Arsene Wengert, ő a futballtörténelem egyik legjobb edzője, aki történelmet írt az Arsenallal” – mondta a Sky Sportsnak a jelenleg munka nélkül lévő Mourinho, aki a jövőjéről is beszélt.„Voltak nehéz pillanatok, de – persze csak a magam nevében beszélhetek – én nagyon élveztem ezt a versengést. Mindig is tiszteltem Arsene Wengert, ő a futballtörténelem egyik legjobb edzője, aki történelmet írt az Arsenallal” – mondta a Sky Sportsnak a jelenleg munka nélkül lévő Mourinho, aki a jövőjéről is beszélt.

„Egyelőre nagyon élvezem a hétköznapi életet, és örülök, hogy végre van időm utazgatni. Hogy mit hoz a jövőm, egyelőre még én sem tudom...” – tette hozzá a portugál.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik