PL: visszatér? Itt a tél legváratlanabb átigazolási híre!

Vágólapra másolva!
2016.01.12. 17:56
Nicklas „Lord” Bendtner majd’ kilenc esztendőn keresztül próbálgatta tehetségét Angliában, mire rájött, az nem neki való vidék. A dán futballista/internetsztár azonban könnyen lehet, máris visszatér a Premier League-be!

Bendtner játszott Angliában az Arsenalban, a Birmingham Cityben, a Sunderlandben, a 2012–2013-as idényt már Olaszországban, a Juventusnál töltötte kölcsönben, majd 2014 nyarán végleg eladták az „ágyúsok” a Wolfsburgnak.

A csatár – akinek önbizalma egy picivel több, mint futballtehetsége – a Wolfsburgban sem váltotta meg a világot, csupán kiegészítőszerep jut neki.

Lord Bendtner ennél természetesen többre vágyik, sőt, a német Bild beszámolója szerint már egyeztetett is Premier League-csapattal.

A dán futballista állítólag szívesen segítene a Newcastle-nek a bennmaradás kiharcolásában, ha cserébe állandó helyet kap a kezdőcsapatban.

A „szarkáknál” Ayoze Pérez mellett egyetlen támadó helye sem fix a kezdőben, így a bukdácsoló fekete-fehér csapat partner lenne a transzferben Bendtnerrel.

Ha minden a tervek szerint megy, az üzletet már januárban nyélbe üthetik. A dán csatár piaci értéke a transfermarkt.de szerint 2.5 millió euró.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik