PL: Villas-Boas Bale-t, Benítez Matát emelte ki

Vágólapra másolva!
2012.12.27. 10:09
A Chelsea egy góllal, a Tottenham néggyel nyert az angol labdarúgó-bajnokság 19. fordulójában. Rafa Benítez Juan Matát, André Villas-Boas Gareth Bale-t emelte ki a győzelem után. A Liverpool menedzsere, Brendon Rodgers szerint csak magukat hibáztathatják a vereség miatt.

André Villas-Boas, a Tottenham menedzsere: „Bale az egyik legjobb játékos a világon. Hihetetlen képességekkel és tehetséggel van megáldva, mindennap tovább fejlődik, és nagyon sokat segít a csapatnak. Az egyik legnagyobb értékünk. Személyisége magával ragadó, nagyszerű időszakot él meg a pályafutásában, mi pedig profitálunk belőle.”André Villas-Boas, a Tottenham menedzsere: „Bale az egyik legjobb játékos a világon. Hihetetlen képességekkel és tehetséggel van megáldva, mindennap tovább fejlődik, és nagyon sokat segít a csapatnak. Az egyik legnagyobb értékünk. Személyisége magával ragadó, nagyszerű időszakot él meg a pályafutásában, mi pedig profitálunk belőle.”

Rafa Benítez, a Chelsea menedzsere: „Mata nagyon jól játszott. Labda nélkül is keményen dolgozott, de amikor hozzánk került a labda, ő jelentette a különbséget. Mindig ezt mondom, amikor jól játszunk, a hozzá hasonló játékosok dönthetik el a meccseket. A Premier League-ben rengeteg kiváló labdarúgó van, de Mata közülük is az egyik legjobb, és még jobb is lehet. A tizenhatoson belül és azon kívül is veszélyes, nagyon elégedettek vagyunk vele.”

„Az én szememben nagyon egyszerű Frank [Lampard] helyzete, a tárgyalások közte és a klub között zajlanak. Az én dolgom, hogy kihozzam belőle a legjobbat. Nem tudom, hogy Ashley [Cole] esetében hol tartanak a tárgyalások, nekem csak az a fontos, hogy érvényes szerződéssel rendelkeznek, és kiváló játékosok.”

Brendon Rodgers, a Liverpool menedzsere: „Nagyszerűen kezdtünk az értékesített tizenegyessel. Nem is álmodhattunk volna jobbról, de utána borzalmasan védekeztünk. Csak magunkat hibáztathatjuk, ennél jobban kellett volna teljesítenünk hátul. Nem tudtuk irányítani a játékot a vezető gólunk után, ráadásul mindig bosszantó rögzített helyzetből gólt kapni. Amikor egy csapat így védekezik, nehéz jó eredményt elérni.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik